Αργυρώ Γάτου
Αργυρώ Γάτου

 

Γράφει η Ηρώ Τζημίκα.

Η Αργυρώ Γάτου είναι μια νεαρή ηθοποιός που σιγά, σιγά κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το μόντελιγκ και είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία το 2010 αποσπώντας τις καλύτερες κρητικές.

Οι μεγάλες τις αγάπες όμως, είναι ο χορός και το θέατρο. Τελικά, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα και τα δύο. Το ταλέντο της φάνηκε, και μόλις τέλειωσε τη δραματική σχολή, κέρδισε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση «50 χρόνια έρωτας«, μια παράσταση που παίζουν μεγάλα ονόματα, όπως: Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Κορινθίου, Κώστας Σόμμερ κ.α

Η Αργυρώ, όπως είναι και το επίθετο της, είναι μια «γάτα». Με το τσαγανό, αλλά και με την θέληση της κατάφερε να πάει μπροστά. Ο κόσμος μετά την παράσταση ρωτάει για την ίδια και για το ποια είναι! Ίσως είναι η αρχή για τα επόμενα μεγάλα βήματα που θα ακολουθήσουν στην καριέρα της.

Να θυμηθείτε ότι η κοπέλα ήρθε για να μείνει!

Η παράσταση συνεχίζει κανονικά κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο Abuse στην Γλυφάδα.

Λίγο για λόγια για την παράσταση:

Η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «50 χρόνια έρωτας» μετά από την περσινή της επιτυχία συνεχίζει ακάθεκτη! Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι για το πως αγαπάει ο Έλληνας τα τελευταία πενήντα χρόνια. Η αναδρομή ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 και φτάνει στο σήμερα.

Αφήστε το σχόλιό σας