Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξένα τραγούδια του 2017, όπως επιλέχθηκαν με τη ματιά και την άποψη του Hit Channel.

Το 2017 ήταν μία χρονιά που επιφύλασσε εντυπωσιακά μεγάλες επιτυχίες και μας έχει κάνει ήδη να ανυπομονούμε για όσα πρόκειται να φέρει το 2018.

Το Hit Channel διαλέγει τα 50 ξένα τραγούδια που διέπρεψαν κατά μήκος του έτους, ακούστηκαν δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα και τραγουδήθηκαν από τους περισσότερους, αλλά και τραγούδια που διακρίναμε με το δικό μας μουσικό πρίσμα.

Λάβετε υπόψη ότι η λίστα έχει επηρεαστεί περισσότερο από τα ξένα τραγούδια που ξεχώρισαν στην Ελλάδα, χωρίς να αγνοούμε βέβαια τις διεθνείς τάσεις και τα προσωπικά αγαπημένα.

Το ελληνικά ερτζιανά αποτέλεσαν αφορμή για πολλούς ανερχόμενους καλλιτέχνες και συγκροτήματα να πραγματοποιήσουν αξιοσημείωτη επιτυχία, σε ορισμένες περιπτώσεις μεγαλύτερη από εκείνη που γνώρισαν στις πατρίδες τους. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Rag’n’ Bone Man, οι The Revivalists, οι Kaleo, σαφέστατα η LP και ο Elias.

Η πρώτη θέση ανήκει δικαιωματικά στον Ed Sheeran που δημιούργησε τη δική του αυτοκρατορία στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας μας. Το «Shape Of You» διατήρησε τα ηνία στο διεθνές Airplay Chart επί 17 εβδομάδες και, φυσικά, ανακηρύσσεται ως η μεγαλύτερη ξένη επιτυχία στη Ελλάδα για το 2017.

5. 50 – 41

50. «Bodak Yellow» –  Cardi B

49. «That’s What I Like» – Bruno Mars

48. «Rooting For You» – London Grammar

47. «Anywhere» – Rita Ora

46. «River» – Eminem ft. Ed Sheeran

45. «Him & I» – G-Eazy & Halsey

44. «Échame La Culpa» – Luis Fonsi & Demi Lovato

43. «XO Tour Llif3» – Lil Uzi Vert

42. «HUMBLE.» – Kendrick Lamar

41. «Chained To The Rhythm» – Katy Perry ft. Skip Marley

Αφήστε το σχόλιό σας