Αλλαγή σκυτάλης στην κατάταξη με τους πιο οικονομικά ευκατάστατους ράπερ.

Ο Jay-Z ανακηρύσσεται ως ο πλουσιότερος καλλιτέχνης του hip-hop για το 2018, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του «Forbes».

Το έγκριτο οικονομικό περιοδικό δημοσίευσε τον κατάλογο των ράπερ με τη μεγαλύτερη περιουσία για φέτος, όπου ο Jay-Z παίρνει το στέμμα από τον Diddy, γεννημένος ως Sean Combs, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας το 2017.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναρριχάται στο Νο1 ο 48χρονος Αμερικανός, κατά κόσμον Shawn Carter, που είναι παράλληλα σύζυγος της Beyoncé.

Το «Forbes» αναφέρει ότι κατά το τελευταίο έτος, ο Jay-Z αύξησε τα έσοδά του από τα 810 εκατ. δολάρια στα 900 εκατ. δολάρια (734 εκατ. €). Αυτό συνέβη χάρη στο μερίδιο που έχει στη σαμπάνια Armand de Brignac και στο κονιάκ D’Ussé, όπως επίσης χάρη στις πλειοψηφικές μετοχές που διαθέτει στη δισκογραφική εταιρεία Roc Nation και στην υπηρεσία streaming Tidal.

Ο Diddy δεν απομακρύνθηκε πολύ από την πρώτη θέση. Υποχώρησε στο Νο1 με κέρδη 825 εκατ. δολάρια (672,8 εκατ. €).

Ο Dr Dre είναι το άτομο που συμπληρώνει την κορυφαία τριάδα, έχοντας 770 εκατ. δολάρια (628 εκατ. €) στους τραπεζικούς λογαριασμούς του. Η αύξηση του πλούτου του οφείλεται στο εννιαψήφιο ποσό που έλαβε όταν η Apple εξαγόρασε την Beats έναντι τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.

Οι περιουσίες μειώνονται σημαντικά στις επόμενες θέσεις. Ο Drake και ο Eminem είναι αντίστοιχα ο τέταρτος και ο πέμπτος ράπερ της κατάταξης με 100 εκατ. δολάρια (81,55 εκατ. €) έκαστος.

Οι 20 υψηλότερα αμειβόμενοι ράπερ για το 2017

Diddy - Drake - Jay-Z - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας