Πέντε XXers των Αθηνών συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και μίλησαν για το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Μετράνε πάνε από δέκα χρόνια πορείας, τρεις δίσκους και αμέτρητες ώρες on stage. Η Romy Madley Croft, ο Oliver Sim και ο Jamie Smith είναι οι XX και αποτελούν μία από τις δημοφιλέστερες ποπ μπάντες στην Ευρώπη.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο «I See You», το οποίο έρχεται μετά τα δύο πολύ επιτυχημένα προηγούμενα άλμπουμ, «xx» (βραβευμένο με Mercury ) και «Coexist» που έχουν ξεπεράσει τα τρία πωλήσεων και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα τους κυκλοφορία, πέντε XXers των Αθηνών, η Μαριαφλώρα Lehec, ο Πάνος Λιλής, η Θέτιδα Πεχλιβανίδη, ο Γιώργος Χατζόπουλος και ο Μάκης Παπασημακόπουλος, συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο «Ρομάντσο» και μίλησαν για το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Χρήστος Σαρρής.

Το «I See You» σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το συγκρότημα από το Λονδίνο, τόσο σε ηχητικό, όσο και δημιουργικό επίπεδο.

Το νέο άλμπουμ τους ηχογραφήθηκε από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2016 στη Νέα Υόρκη, το Τέξας, το Ρέικιαβικ, το Λος Άνζελες και το Λονδίνο και χαρακτηρίζεται από μια πιο εξωστρεφή και ανοιχτή προσέγγιση. Με παραγωγούς τους Jamie Smith και Rodaidh McDonald, το «I See You» αποτελεί την πιο τολμηρή και φιλόδοξη δουλειά τους.

Το «I See You» κυκλοφορεί σε CD, LP και περιορισμένο αριθμό CD+LP από τη Young Turks / Beggars και στην Ελλάδα από τη Feelgood Records.

Δείτε επίσης:
Οι The xx κυκλοφόρησαν τη νέα δουλειά τους «I See You»

The xx band - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας