Έχουν ως πρότυπο τις Little Mix, αλλά οι 4Magic συνδυάζουν στο στιλ τους την pop με την παραδοσιακή μουσική του τόπου τους.

Οι 4Magic είναι τέσσερα ολόφρεσκα κορίτσια 15 χρονών η Valentina, η Eleonora, η Eliya και η Nikol, που σάρωσαν το βουλγαρικό «X Factor»

Το ντεμπούτο τους single «Together» (Vecherai, Rado) έγινε σε συνεργασία με τον κορυφαίο Ρουμάνο μουσικό παραγωγό Monoir και είναι ένας συνδυασμός κρουστών και ενός βουλγαρικού παραδοσιακού folk τραγουδιού με τίτλο «Vecherai, Rado».

Το ίδιο folk τραγούδι αποτέλεσε και την εναρκτήρια εμφάνιση του girl band 4Magic  μπροστά στο ακροατήριο και στους κριτές του βουλγαρικού «X Factor». Είναι το πρώτο συγκρότημα που έχει κερδίσει την πρώτη θέση του «X Factor» της πατρίδας τους.

«Η συνεργασία με τις 4Magic έδωσε πολύ έμπνευση και ήταν προκλητική για εμένα! Έχοντας τέσσερις πανέμορφες αλλά διαφορετικές φωνές ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόκληση που έπρεπε να συνδυάσω στο τραγούδι. Είναι ταλαντούχες και σίγουρα θα πετύχουν πολύ γρήγορα! Ανυπομονώ να κάνω και το επόμενο single τους!», δήλωσε ο Monoir.

Όπως αναφέρθηκε, τις 4Magic αποτελούν η Elia Todorova, η Nikol Kaneva, η Valentina Nikova και η Eleonora Ivanova.

Όλες κατάγονται από την πόλη του Plovdiv και αυτή είναι η τοποθεσία που γυρίστηκε το video clip για το πρώτο τραγούδι τους, το «Together» (Vecherai, Rado), μεταφέροντας τις ομορφιές του τόπου τους.

Το «Together» (Vecherai, Rado) κυκλοφορεί από τη Virginia Records και στην Ελλάδα από τη Feelgood Records.

Αφήστε το σχόλιό σας