Η βδομάδα της ΔΕΘ έχει ξεκινήσει και μπορούμε να πούμε με σιγουρια ότι έχει πάρει φωτιά!

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο της ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) για να τραγουδήσουν αλλά και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Χθες, ήταν η τρίτη μέρα στη σειρά κι αφού είχαν τραγουδήσει τις προηγούμενες μέρες ονόματα όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας αλλά κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, την σκυτάλη πήραν οι Vegαs , ο Σταν κι οι Onirama. 

Ο κόσμος είχε φτάσει από πολύ νωρίς, ώστε να πιάσει μία καλή θέση κοντά στο stage. Πρώτοι που έπιασαν μικρόφωνο ήταν οι Vegαs . Η γνωστή τρελή τριάδα, Μελίνα, Zeraw, Dj Airth, βγήκε με φόρα για να κάνει πάλι τα «μουσικά» μαγικά της! Το κοινό ενθουσιάστηκε και τραγουδούσε στον καλοκαιρινό ρυθμό του «Απόψε«, του «Πιο Ψηλά‘, του «Πάντα καλοκαίρι» αλλά και πολλών άλλων επιτυχιών.

Το συγκρότημα φημίζεται για το παιχνίδι που κάνει με τους θαυμαστές του. Ίσως ένα κορυφαίο στιγμιότυπο της βραδιάς που θα μείνει αξέχαστο στους παρευρισκόμενους, είναι η στιγμή που ο Dj του συγκροτήματος τους ζήτησε να καθίσουν όλοι κάτω! Γύρω στα 4.000 άτομα, μπορεί και περισσότεροι, κάθισαν κάτω ενώ ακουγόταν το «Get Low». Μόλις λοιπόν τους έδωσε σήμα, όλοι τινάχτηκαν με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα.

Με πολλή ενέργεια συνεχίστηκε όλη η βραδιά ενώ προς το τέλος είδαμε και τις πρώτες ψιχάλες του Σεπτέμβρη! Το φθινόπωρο άρχισε με τον καλύτερο τρόπο κι εν όψει εκλογών, που δεν το ξεχνάμε, ελπίζουμε να συνεχiσει έτσι. Γιατί έχουμε ανάγκη να ξεσκάσουμε! Όλοι μας!

Τις επόμενες μέρες στη ΔΕΘ:

8-9: Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλταζή

9-9: «Λαική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης με Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη

10-9: Πάνος Κιάμος

11-9: Γιώργος Μαζωνάκης μαζί του η Μαλού

12-9: Ελένη Φουρέιρα, Boys and Noise

13-9: Μιχάλης Χατζηγιάννης

Αφήστε το σχόλιό σας