35ο River Party - Νεστόριο Καστοριάς
35ο River Party – Νεστόριο Καστοριάς

Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς το μουσικό πάρτι θα είναι ανεξάντλητο, με δεκάδες αγαπημένα και καταξιωμένα ονόματα επί σκηνής και πολλούς νέους καλλιτέχνες, που θα δώσουν το στίγμα της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα δείτε στο φετινό 35River Party είναι:

– για πρώτη φορά ο Τζίμης Πανούσης

– ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που κλείνει φέτος 40 χρόνια αδιάλειπτης «εφηβικής» παρουσίας πάνω στη σκηνή…

– ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Γιάννης Αγγελάκας, που αποτελούν σταθερές επιλογές των φίλων του River Party…

– οι νεότεροι και ιδιαιτέρως αγαπητοί στο νεανικό κοινό Γιάννης Χαρούλης, η Μαριέττα Φαφούτη και ο Πάνος Μουζουράκης με το “Big Band Project” του.

– οι μπάντες που θα μας ξεσηκώσουν χορευτικά… Goin’ Through The BandBurger ProjectImam Baildi, Tricky Pony από την Ελλάδα και το γκρουπ – έκπληξη από την Λυών της Γαλλίας Dub Inc.

– ο διεθνούς φήμης Μάριος Φραγκούλης, ετοιμάζει ειδικά για το φεστιβάλ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τίτλο «Show must go on» …

– ο Mikael Delta με ένα μοναδικό «Tribute toStereo Nova»…

– η αχτύπητη ομάδα των Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη ΜαχαιρίτσαΔημήτρη ΣταρόβαΜπάμπη Στόκα

– η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που δίνει νέο, δυναμικό παρόν στο River Party…

– o Μίλτος Πασχαλίδης θα μας παρασύρει με τις αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του

– ο Στέλιος Ρόκκος που θα μας απογειώσει με ένα πολύχρωμο,  κεφάτο πρόγραμμα την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ…

Το περσινό River Party φιλοξένησε περισσότερους από 50 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και χάρισε σε όλους ανεξάντλητες στιγμές κεφιού. Η μεγάλη του επιτυχία το κατέταξε στα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του “Europe Festival Awards 2012”.

Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη απογείωση, με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι δίπλα στο ποτάμι. Πάρτε τις σκηνές σας, την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές του φετινού καλοκαιριού!

Τα πρώτα χίλια πενθήμερα εισιτήρια του 35ου River Party έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στην ειδική τιμή προσφοράς των 50 € για λίγο ακόμη.

Σε λίγες μέρες, ολόκληρο το πρόγραμμα αναλυτικά και περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις δραστηριότητες του River Party.

Αφήστε το σχόλιό σας