19 Μαΐου το Alien: Covenant θα σκοπρίσει τον τρόμο στους κινηματογράφους. Δείτα τα τρία νέα τηλεπτικά σποτ με τα φώτα ανοιχτά.

Το Alien: Covenant όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση το spinoff του Alien, Prometheus που κυκλοφόρησε το 2012.

Από τα τρία νέα τηλεοπτικά σποτ που κυκλοφόρησαν, ο Ridley Scott φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια ταινία, όχι μόνο με ξαφνικές σκηνές τρόμου αλλά και την κλειστοφοβική ανατριχιαστική αίσθσηση των αρχικών ταινιών.

3 νέα τηλεοπτικά σποτ για το «Alien: Covenant» έφτασαν

Κάθε ένα από τα τρία teasers είναι αφιερωμένη σε ένα από τα εξωγήινα τέρατα που κρύβει το σύμπαν του Alien σύμπαν: το εικονικό «Facehugger» που πετάγεται από το κουκούλι του για να γεννήσει τα αυγά του μέσα στα ανθρώπινα θύματα του, το θρυλικό «Xenomorph,» και τέλος, ένα νέο τέρας χωρίς μάτια, αλλά ένα γιγάντιο στόμα και δόντια που κόβουν σαν ξυράφι.

Δείτε τα:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα περισσότερα μέλη του «σκληρού» πληρώματος των αστροναυτών που στάλθηκαν να αποικίσουν νέους πλανήτες δεν θα επιστρέψει με ασφάλεια πίσω στη γη.

Οι ηθοποιοί Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride και Demián Bichir παίζουν τα μέλη του πληρώματος του αποικιακού πλοίου Covenant, ενώ ο Michael Fassbender (επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας) επιστρέφει ως ο έμπιστος android βοηθός.

Αναμένουμε πως και πως να το δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Αφήστε το σχόλιό σας