Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουνίου, δύο μοναδικές παραστάσεις με χορευτές από όλο τον κόσμο! Yπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID – Unesco)

Λίγες ημέρες απέμειναν για το μεγάλο χορευτικό γεγονός. Στις δύο μοναδικές παραστάσεις του Φεστιβάλ, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου, θα εμφανισθούν ο αστέρας του Bollywood και δάσκαλος Sunny Singh, η Colleena Shakti με ρίζες στον παραδοσιακό ινδικό και στον τσιγγάνικο χορό, η Πορτογαλίδα Sara Toscano – δασκάλα του bellydancing, η Ιταλίδα Elisa Rajaa, η Τουρκάλα Seda Karayilan δασκάλα και χορεύτρια,, η Αρμένισσα Anahit Saribekyan και οι δικοί μας Άννα Δημητράτου, Christina Zanni, Νίκος Malek, Νίκος Πολυχρονίδης κ.α. μαζί τους περισσότεροι από 200 χορευτές από όλο τον κόσμο σε μοναδικούς χορευτικούς συνδυασμούς και σύνολα.

Οι πόρτες του Φεστιβάλ επισήμως ανοίγουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου, όπου ξεκινούν τα 15 διαφορετικά σεμινάρια από κορυφαίους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες: Bollywood, Rajasthani Indian Dance, Tribal Fusion Bellydance, Kathak (Classical Indian Dance), Odissi, Baladi (Oriental Dance), Hand Techniques, Shocking Tabla, Roman Havasi, Dancing Veil και άλλα.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, διοργανώνεται επίσης και ο «1ος Διεθνής Διαγωνισμός χορού Bollywood» στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Θεάτρου, το Σάββατο 21 Ιουνίου, ενώπιον πενταμελούς κριτικής επιτροπής και θα είναι χωρισμένος σε δύο επίπεδα: το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό. Οι νικήτριες ομάδες θα τιμηθούν με μετάλλια και δώρα.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression (ΜΚΟ) σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.) (ΜΚΟ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα εισιτήρια, θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Επίσημο site:
www.bollywoodfestival.gr

Πρόγραμμα Σεμιναρίων
http://bit.ly/1xU6UI8

Event στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/195645173961357/

Με την υποστήριξη του Hit Channel

Κάνε κλικ εδώ και μάθε πως θα κερδίσεις δύο διπλές προσκλήσεις για το 2ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Αφήστε το σχόλιό σας