Μεγάλες επιτυχίες και ξεχωριστές ερμηνείες θα συναντήσετε στα ελληνικά τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις μας το 2018.

Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση του 2018 το Hit Channel επιλέγει τα 25 ελληνικά τραγούδια που αγάπησε περισσότερο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ποια είναι τα 25 τραγούδια που ακούσαμε δυνατά και ασταμάτητα και μας κράτησαν μόνιμη συντροφιά στην καθημερινότητα;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης έχουν τα περισσότερα τραγούδια (από 3 ο καθένας) από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες στη λίστα που επιλέξαμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα συναντήσετε πέντε φορές συνολικά το όνομα του Γιώργου Σαμπάνη, αφού στις επιλογές μας υπάρχουν ακόμα δύο τραγούδια στα οποία έχει υπογράψει τη μουσική.

Η στιχουργός με τις περισσότερες εμφανίσεις στη λίστα είναι η Ελεάνα Βραχάλη (4 τραγούδια) και ακολουθεί η Ελένη Γιαννατσούλια (3).

Η λίστα περιλαμβάνει τραγούδια που κυκλοφόρησαν κατά μήκος του 2018 ή singles που προωθήθηκαν εντός του 2018 ανεξάρτητα από την ημερομηνία της πρώτης κυκλοφορίας τους.

Δείτε το Top 25 στην επόμενη σελίδα, ενώ στο τέλος θα βρείτε όλα τα τραγούδια συγκεντρωμένα σε ένα playlist του Spotify.

 

Αφήστε το σχόλιό σας