Ούτε ένα «24ωρο» δε θα είναι αρκετό για να απολαμβάνουμε όσα επιφυλάσσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία – έκπληξη που δε θα αρκεί ένα «24ωρο» για να την απολαύσουμε.

Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης που έχει υπάρξει ανατρεπτικός από την αρχή της επιτυχημένης καριέρας του και έχει καταγράψει 25 χρόνια ενεργούς παρουσίας στο δισκογραφικό προσκήνιο συναντά ένα ασυναγώνιστο συγκρότημα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το δικό του σημάδι στο μουσικό τοπίο, με ατού αγαπημένες επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento είναι δύο πολύ αγαπημένα ονόματα που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν «24 Ώρες» χωρίς να ακούσουμε μία από τις αμέτρητες επιτυχίες τους.

Τι σημαίνει Μαζωνάκης; Τι σημαίνει Stavento; Τι σημαίνει μουσική; Φίλος; Χαρά; Μοναξιά; Τι σημαίνει χιούμορ; Ομορφιά; Κέρατο; Φόβος; Τι σημαίνει παιχνίδι; Φάρσα; Ψέμα; Καλοκαίρι;

Τι σημαίνει αγαπώ; Ό,τι συμβαίνει, κάτι σημαίνει…

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento είναι εδώ για να δώσουν την απάντηση σε όσα συμβαίνουν κάθε «24ωρο».

Θα το μάθουμε όχι στο επόμενο «24ωρο», αλλά την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε την επιτυχία, η οποία εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Minos EMI / Universal. Το τραγούδι αγαπήθηκε από τους ακροατές και τα ραδιόφωνα και αναρριχήθηκε έως την κορυφαία πεντάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Μετά από τις δύο σαρωτικές επιτυχίες «Νερό Και Χώμα» με τη Μελίνα Ασλανίδου και «Μικρέ Μου Δυναμίτη», οι Stavento επέστρεψαν πρόσφατα με το «Το Σπουργίτι», προσθέτοντας στο ενεργητικό τους άλλη μία σημαντική συνύπαρξη με το Γιάννη Γιοκαρίνη.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουινέλης δημοσίευσαν μία κοινή φωτογραφία τους στις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα, προμηνύοντας αθόρυβα τη συνεργασία τους.

 

Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε τότε τι επιφύλασσαν.

Αφήστε το σχόλιό σας