Η νέα χρονιά μας βρίσκει να αναμένουμε 10 μεγάλες επιστροφές.  10 δίσκοι που αναμένονται το νέο έτος. Διαβάστε πια comeback αναμένουμε.

Σε λίγες μέρες θα τραγουδάμε «πάει ο παλιός ο χρόνος…» θα αποχαιρετάμε το 2013 και θα καλωσορίζουμε το 2014. Νέο έτος με μεγάλες μουσικές επιστροφές.

Kylie Minogue: Σίγουρα αναμένεται το νέο έτος το νέο της άλμπουμ, που πολύ πιθανόν να συνδυάζεται με την παρουσία της στο The Voice.  Γνωρίζουμε ήδη πως η Kylie έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Roc Nation, δουλεύει με τον παραγωγό Darkchild, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τη Britney Spears και τη Mariah Carey. Επίσης έχει ηχογραφήσει ένα ντουέτο με τον ράπερ Brooke Candy. Από την δισκογραφική εταιρεία της, κάποια καλά ενημερωμένα άτομα παραδέχθηκαν ότι έχουν ήδη ακούσει δύο τραγούδια που κρίνονται πολύ καλά.  Ένα αναμενόμενο comeback μετά το Aphrodite του 2010 και το πιο πρόσφατο  Abbey Road Sessions.

 

Kylie Minogue
Kylie Minogue

Coldplay: Το ίδιο πρόσωπο που μίλησε για τη  Kylie διαβεβαίωσε πως το νέο άλμπουμ των Coldplay θα κυκλοφορήσει το 2014 (δεν επιβεβαίωσε αλλά το πιο πιθανό είναι το Μάιο/Ιούνιο). Αυτά ξέρουμε για την ώρα, αλλά αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τη συνέχει του Mylo Xyloto που κυκλοφόρησε το 2011. Οι Coldplay έχουν ήδη συνεργαστεί με τη  Rihanna,  τι εκπλήξεις να περιμένουμε;

Coldplay
Coldplay

Lily Allen:  Και γι’ αυτή δεν έχει οριστεί το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της δίσκο , αλλά σίγουρα θα είναι μέσα στο 2014, ίσως στο πρώτο μισό του έτους. Έχει επιβεβαιωθεί για το Glastonbury και το πρώτο κομμάτι , Hard Out Here, έχει ήδη αναγνωριστεί από τους κριτικούς και εκτιμηθεί από το κοινό.

Lily Allen
Lily Allen

Shakira: Θ τη δούμε στην Αμερικάνικη έκδοση του The Voice στη θέση της Christina Aguilera. Θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ (στα Αγγλικά) το 2014.  Την είδαμε στο στούντιο με τον  Redfoo των LMFAO και τον Akon, άλλα έχει συνεργαστεί με τον RedOne και πιθανότατα με τη Rihanna στο νέο της single «23» , που αναμένεται μέσα στο Γενάρη.

shakira-new-single-2014
Shakira

Foo Fighters: Θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ το νέο έτος «με έναν τρόπο που δεν έχει κάνεις μέχρι τώρα». Δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει αυτό, αλλά ακούγεται και μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Foo Fighters
Foo Fighters

Lana Del Rey: Η Lana πρόσφατα ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου της δεύτερου άλμπουμ, Ultraviolence, το οποία είναι μια αναφορά στην περίφημη ταινία  του Stanley Kubrick, Το Κουρδιστό Πορτοκάλι.  Το Born To Die ήταν ένα άλμπουμ πολύ δυνατό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, οπότε η αναμονή για το δεύτερο άλμπουμ είναι μεγάλη.

Lana Del Rey
Lana Del Rey

Mariah Carey:  Μερικοί απογοητεύτηκαν  όταν η Mariah έχει ανακοινώσει τα  σχέδια να καθυστερήσει  τη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ “The Art Of Letting Go” για το 2014, αλλά αν αυτό σημαίνει ένα μεγάλο LP σαν το «The Emancipation Of Mimi» σίγουρα οι fnas θα το ευχαριστηθούν. Το πρώτο single  ‘# Beautiful’  ήταν μια  αρκετά υποσχόμενη αρχή, αλλά στη συνέχει ακολούθησε το  ‘The Art Of Letting Go’…

Mariah Carey
Mariah Carey

Kelis:  Η είδηση για το νέο άλμπουμ FOOD είναι ενδιαφέρον.Θα μπορούσε να αποτελέσει τη μεγάλη επιστροφή της ή να περιέχει αξιόλογο υλικό που  δεν πρέπει να υποτιμήσουμε.  Όπως και να ‘χει αναμένουμε …

Kelis
Kelis

Take That:  Ο ίδιος ο Gary Barlow παραδέχτηκε ότι είναι πρόθυμος να δουλέψει σκληρά για το νέο άλμπουμ του γκρουπ, για να κυκλοφορήσει  τα Χριστούγεννα του 2014. Σε δώδεκα μήνες δηλαδή.

Take That
Take That

Adele:  Εδώ δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως θα κυκλοφορήσει το 2014, αλλά το ελπίζουμε (υπάρχουν πιθανότητες) πάντως . Η επιστροφή της Adele παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως μετά τις προσδοκίες που γεννάει το υπερπετυχημένο «21» . Ο Ryan Tedder – που έχει κάνει τη συμπαραγωγή στο  ‘Rumour Has It’ και  στο ‘Turning Tables’- έχει επιβεβαιώσει ότι είναι στο στούντιο μαζί της και  πως αυτή τραγουδάει  “ακόμα καλύτερο από πριν”.

Adele
Adele

Εσείς πιο άλμπουμ αναμένεται πως και πως το 2014;

Διαβάστε ακόμα: Rihanna, δύο νέα άλμπουμ το 2014?

Tori Amos: Νέο άλμπουμ Unrepentant Geraldines το 2014

Αφήστε το σχόλιό σας