20 χρόνια «Definitely Maybe» και το remaster έρχεται και θα περιέχει πολύ σπάνιο υλικό που θα κάνει τους fans να ονειρεύονται!

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ιστορικού «Definitely Maybe», που στα χρόνια του χτύπησε πουλώντας 5 εκατομμύρια αντίτυπα σε ελάχιστο χρόνο, οι Oasis αποφάσισαν να το γιορτάσουν επανακυκλοφορώντας το άλμπουμ, έξτρα περιεχόμενο μεταξύ αυτού και σπάνια κομμάτια, ακυκλοφόρητο υλικό και demos. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 19 Μαΐου.

Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει επανένωση για τη μπάντα του Noel Gallagher με αφορμή την εικοσαετή επέτειο του πρώτου τους άλμπουμ, αλλά οι fans θα μπορούν να απολαύσουν έξτρα ζουμερό περιεχόμενο. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος για download και σαν κανονικό CD, αλλά θα υπάρχει και μια ειδική έκδοση με 3 cd με ηχογραφήσεις σπάνιες και ακυκλοφόρητες και ένα πολυτελές box set που με διάφορα LP και CD… Πολύ υλικό!

Στην επανέκδοση μπορείτε να βρείτε το single «Whatever», τις ακουστικές εκδόσεις των «Live Forever» και «Shakermaker» ηχογραφημένες στο Παρίσι, ένα demo του «Half The World Away» ηχογραφημένο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Noel στο Τόκιο, μια πολλή σπάνια έκδοση του «Strange Thin» και μια ηχογράφηση του «Sad Song» στη Manchester Academy!

Εν αναμονή για τις 19 Μαΐου, μιας και σας τρέχουν ήδη τα σάλια σας αφήνουμε με το “Supersonic”!

Αφήστε το σχόλιό σας