Η Panik Records έκλεισε 2 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας και το γιόρτασε μαζί με όλους τους αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και καλλιτέχνες!

H εταιρεία που προτείνει νέους αξιόλογους καλλιτέχνες και χαράζει νέα μουσικά μονοπάτια, είναι κοντά σας τα τελευταία 2 χρόνια αλλάζοντας το μουσικό χάρτη στην Ελλάδα και όχι μόνο έχοντας στο δυναμικό της:

– 25 καλλιτέχνες
– 15 Νο1 Hits
– 25 top20 Hits
– 5 Βραβεία MAD VMA’s
– Περισσότερα από 100 New Releases
– Περισσότερα από 50 Remix – Remakes
– 2 Πλατινένιοι Δίσκοι “Demy #1” , “Μηδενιστής – Καλά Κορίτσια”
– 3 Χρυσοί δίσκοι και συλλογές “Playmen – Fallin”, “Panik Anthem Vol1 & Vol2”
– Περισσότερες από 1200 Panik Live Εμφανίσεις
– Περισσότερα από 40 Video Clips
– 1.000.000 Social Media Fans
– 50.000.000 Youtube views.

Χθες το βράδυ η «εορταστική» Panik Records και γνωστό αλκοολούχο ποτό, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό party στο Private House του Island με εκλεκτούς καλεσμένους που διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Αφού οι δημιουργοί της Panik Records, Πάρης Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος έκοψαν την επετειακή «Panik» τούρτα by Fresh, στη συνέχεια οι καλλιτέχνες της Panik Records παρουσίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά, τις μεγάλες τους επιτυχίες σε ένα απίστευτο show μαζί με την εντυπωσιακή έκπληξη της βραδιάς το «Panik Song 2 Years»!

H οικογένεια της Panik Records, σας ευχαριστεί από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξη σας! There is more Panik to come….

Αφήστε το σχόλιό σας