Ο Richard Dupree είναι σίγουρος πως του έκλεψαν του στίχους των τραγουδιών που είχε γράψει.

Ο Richard Dupree είναι ο δημιουργός των τελευταίων χρόνων ή όχι; Αυτός πάντως το πιστεύει. Τον έχετε ακούσει ποτέ; Όχι; Ούτε κι εμείς και μην ανατρέξετε στα βιβλιαράκια των άλμπουμ να ψάξετε στα credits δεν θα βρείτε το όνομα του.

Ο εν λόγο άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή για αρκετό καιρό και είναι σίγουρος πως βρήκε ένα αξιοσέβαστο χόμπι. Να γράφει στίχους για τραγούδια μερικών από των πιο διάσημους καλλιτέχνες των τελευταίων χρόνων.

Ο κρατούμενος είναι τόσο πεπεισμένος για τη θεωρία του, που μήνυσε τη Rihanna, τη Beyonce, τον Jay-Z, τον Kanye West και τον Chris Brown διεκδικώντας αποζημιώσεις 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η κατηγορία είναι πως έκλεψαν τους στίχους από τα τραγούδια που έγραψε ο Deupree, ενώ είναι στη φυλακή και τα χρησημοποίησαν χωρίς να έχουν καταβάλει τα φυσικά δικαιώματα που δικαιούνταν. Έτσι στις 21 Απριλίου 2014 υπέβαλε σχετική καταγγελία στο Ανατολικό Περιφερειακό Δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Και εδώ θα ερωτηθείτε πως γίνεται αφού είναι φυλακισμένος να του κλέψουν τους στίχους; Ο Richard Dupree είναι σίγουρος για τη συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών για την ανάκτηση των τραγουδιών του. Ναι ο φίλος ισχυρίζεται πως η CIA, το FBI και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει από το να κλέβει τους στίχους του για να τους δώσει στη Beyonce.

Αφήστε το σχόλιό σας