Δύο μοναδικές παραστάσεις και δύο αποκλειστικές προβολές στο «1ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»
(Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO)

ΘΕΑΤΡΟ «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ»
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2013
(Ώρα προβολών 20:00- Ώρα παραστάσεων 21:00)

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του «1ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» στην Ελλάδα, όπου περισσότεροι από 100 χορευτές από όλο τον κόσμο θα χορέψουν για το φιλοθεάμον κοινό. Στα πλαίσια του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα του φεστιβάλ, στη σκηνή θα φιλοξενηθούν χοροί όπως Bollywood, Oriental, Tribal Fusion, Flamenco, Ινδικοί  Παραδοσιακοί Χοροί αλλά και Ελληνικοί Χοροί (Ποντιακοί – Σάββατο και Κρητικοί – Κυριακή).

Αδιαφιλονίκητα, ο πόλος έλξης είναι το μοναδικό μιούζικαλ “Bollywood – Just Dance” από τον Ινδό παγκοσμίου φήμης star Sunny Singh και την ομάδα του! Μέσα από χορογραφίες που διεγείρουν και σαγηνεύουν, θα γνωρίσετε τους τυπικούς ρόλους της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Παράλληλα όσοι προσέλθουν από τις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία (με το ίδιο εισιτήριο) να παρακολουθήσουν τις προβολές που θα γίνουν στην Αίθουσα Χορού του Θεάτρου «Δόρα Στράτου»:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
20:00 ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ “MADHYAM” –  Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΒΟLLYWOOD ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διάρκεια: 30’, Παραγωγή Ministry of External Affairs – Government of India. Διάθεση για την Ελλάδα: Ελληνοϊνδική Εταρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
20:00 ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ “BOHAGI HUSORI” – Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ASSAM ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ SAMIR GOGOI Διάρκεια: 20’

Η είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ για την κάθε παράσταση ή 15 ευρώ και για τις δύο παραστάσεις! Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται και διαδικτυακά στο site του φεστιβαλ www.bollywoodfestival.gr

Δείτε το Σχετικό Video:

Αφήστε το σχόλιό σας