Σε συνέχεια του επερχόμενου debut album «Somethin ‘Bout Kreay» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου, η Kreayshawn αποκαλύπτει το επίσημο εξώφυλλο του album. Τα γραφικά του, τα οποία συνδυάζουν φωτογραφίες της Kreayshawn με πολύχρωμες εικόνες, δείχνουν την Kreayshawn να είναι σε ένα φανταστικό κόσμο. «Ήθελα το εξώφυλλο του album να εκπροσωπεί εμένα και το ποια είμαι» λέει η Kreayshawn, εξηγώντας το πώς της ήρθε η ιδέα του σχεδιασμού. «Κάτι που θα πουν οι άνθρωποι  όταν το δουν για πρώτη φορά ‘Μόνο η Kreayshawn θα μπορούσε να σκεφτεί ένα εξώφυλλο σαν και αυτό’».

Το πολύχρωμο video της Kreayshawn για το «Go Hard» το πρώτο επίσημο single από το Somethin ‘Bout Kreay, έχει φτάσει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια προβολές. Το “Go Hard” κέρδισε αμέσως τους fans και τους κριτικούς, όπως την Huffington Post που έγραψε, “channeling bubble pop greats like Gwen Stefani and Katy Perry, ‘Go Hard’ is undeniably catchy” και το Gawker αποκάλεσε το τραγούδι “hotter than anything Kreay has put out since ‘Gucci Gucci”. Μέχρι σήμερα το video του “Gucci Gucci” έχει ξεπεράσει τα … εκατομμύρια views. Δείτε το Behind The Scenes οπτικό υλικό του “Go Hard” στο τέλος του άρθρου.

Η Kreayshawn θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με την εμφάνισή της στο Jimmy Kimmel Live του ABC στις 17 Σεπτεμβρίου 2012.

 

Αφήστε το σχόλιό σας