Αναψυκτικό για όλες τις δουλειές

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν κάθε μέρα Coca-Cola. Ξέρατε όμως ότι το αναψυκτικό έχει και άλλες χρήσεις; Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις πιο ασυνήθιστες.

1. Γυαλίζει τα παλιά νομίσματα

Εάν είστε συλλέκτης νομισμάτων, θα το λατρέψετε αυτό. Βάλτε απλά τα παλιά σας νομίσματα σε ένα ποτήρι Coca Cola και θα τα δείτε να λάμπουν μπροστά στα μάτια σας.
old coins

2. Επιταχύνει την κομποστοποίηση

Επιταχύνετε τη διαδικασία κομποστοποίησης ρίχνοντας στο μείγμα ένα κουτί Coca Cola. Η ζάχαρη που περιέχει θα θρέψει τους μικροοργανισμούς που αποσυνθέτουν την οργανική ύλη.

κομποστοποίηση

3. Καθαρίζει την τουαλέτα

Μπορείτε να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας ρίχνοντας μέσα Coca Cola. Μετά από καμιά ώρα, το ανθρακικό που περιέχει το αναψυκτικό θα έχει αφαιρέσει το πουρί, αφήνοντας την τουαλέτα σας απαστράπτουσα.

AAbgouz

4. Αφαιρεί λεκέδες από αίμα

Η Coca-Cola μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση λεκέδων από αίμα. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιείται ως καθαριστικό διάλυμα σε τόπους εγκλημάτων.

AAbgIkq

5. Απομακρύνει τα έντομα

Απαλλαγείτε από σαλιγκάρια, μέλισσες και μυρμήγκια με ένα φλυτζάνι ή ένα μπολ Coca Cola. Έλκονται από τη ζάχαρη, αλλά στη συνέχεια είτε πνίγονται στο υγρό, είτε πεθαίνουν από τα οξέα που περιέχει.

AAbgS6i

6. Σγουραίνει τα μαλλιά

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, μπορείτε να σγουρύνετε τα μαλλιά σας με την Coca-Cola. Απλά ρίξτε τη στα μαλλιά σας, αφήστε τη για λίγο και μετά ξεβγάλτε την.

AAbgtNC

7. Ξανοίγει τη βαφή μαλλιών

Θέλετε να ανοίξει λίγο το χρώμα της βαφής των μαλλιών σας; Ένα ξέβγαλμα με Coca Cola θα την κάνει τη δουλειά.

AAbgw8W

8. Σιντριβάνι Cola fountain

Τι θα λέγατε για λίγη διασκέδαση με το αγαπημένο σας αναψυκτικό; Ρίξτε λίγες Mentos στο μπουκάλι της Coca-Cola και θα δείτε να δημιουργείται ένα απίθανο σιντριβάνι.

AAbgtNE

9. Καθαρίζει τα χάλκινα σκεύη

Εάν τα χάλκινα σκεύη σας έχουν χάσει τη λάμψη τους, απλά μουλιάστε τα σε Coca-Cola για καμιά ώρα. Τα οξέα του αναψυκτικού θα κάνουν τα σκεύη να γυαλίσουν χωρίς τρίψιμο.

AAbgouB

10. Χαρίζει λάμψη στο δέρμα

Πάρτε μία κουταλιά Coca-Cola, ανακατέψτε τη με την καθημερινή σας λοσιόν και απλώστε τη στο πρόσωπό σας: θα σας χαρίσει ένα λαμπερό δέρμα.

AAbgrfr

11. Αφαιρεί τους λιπαρούς λεκέδες

Το όξινο συστατικό της Coca-Cola είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην απομάκρυνση λιπαρών λεκέδων από τα υφάσματα.

AAbgIku

12. Αφαιρεί την τσίχλα

Σε περίπτωση που σας κολλήσει ποτέ τσίχλα στα μαλλιά, μην τρέξετε για ένα υποχρεωτικό κούρεμα. Ρίξτε λίγη Coca Cola και αφήστε τη για μερικά λεπτά. Η τσίχλα θα φύγει πολύ εύκολα.

AAbglVG

13. Αφαιρεί τη σκουριά

Το φωσφορικό οξύ στην Coca-Cola βοηθά στην απομάκρυνση της σκουριάς από τα μέταλλα. Απλά μουλιάστε για λίγο το μέταλλο μέσα στο αναψυκτικό και μετά τρίψτε το.

AAbglVH

14. Καθαρίζει την μπαταρία του αυτοκινήτου

Χάρη στα καρβονικά και τα φωσφορικά οξέα της Coca Cola, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναψυκτικό και για να καθαρίσετε τα αλλοιωμένα άκρα της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

AAbgSa1

15. Καθαρίζει τα καμμένα σκεύη

Κατσαρόλες και τηγάνια καλυμμένα με καμμένο φαγητό; Μην ανησυχείτε καθόλου. Απλά μουλιάστε τα αποβραδίς σε Coca Cola και τρίψτε τα το πρωί. Θα γίνουν σαν καινούρια.

AAbgjPC

Αφήστε το σχόλιό σας