Το γνωστό και αγαπημένο «Βενζινάδικο» αποκτά καινούρια πνοή με τη διασκευή των 15 50.

Οι 15 50 για ακόμη μία φορά κάνουν την έκπληξη.

H ροκ μπάντα διασκεύασε το γνωστό σε όλους μας «Βενζινάδικο» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, που πρώτη έχει ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το 1991.

Οι 15 50 μας το παρουσιάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς συνδύασαν άψογα τα δυο παραδοσιακά τραγούδια «Kustino Oro» και «Μισιρλού». Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα για το «Βενζινάδικο» έγιναν στην Αρτέμιδα με σκηνοθέτη τον Αργύρη Διαβολίκη. Το video clip μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και μας δείχνει πως όταν έχεις όνειρα, κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα να προσπαθήσεις να τα κάνεις πράξη.

Η ανατρεπτική ροκ μπάντα συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και το σίγουρο είναι πως έχουμε πολλά να περιμένουμε, αφού δεν ησυχάζουν ποτέ.

Το «Βενζινάδικο» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Από το 1998 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι 15 50 χαράσσουν τη δική πορεία τους μέσα στο τοπίο της ελληνικής ροκ σκηνής και δημιουργούν μουσική και στίχους που αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Το 2013, τα φωνητικά αναλαμβάνει ο Μηνάς Τσίγκος, παλιός γνώριμος της μπάντας σαν φιγούρα, καλλιτέχνης αλλά και fan του συγκροτήματος από το 2005, όπως έχει δηλώσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας