Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Οι 15 50 για μία μοναδική rock εμπειρία στο «Σταυρός του Νότου...

Οι 15 50 για μία μοναδική rock εμπειρία στο «Σταυρός του Νότου Club»

-

Δες και αυτά

Η απόλυτη «Rock – εμπειρία»: Οι 15 50 με special guest τον Αντώνη Ντοκ την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο «Σταυρός του Νότου Club»!

Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρός του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στο club της ιστορικής σκηνής την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Οι 15 50 που διακρίνονται για την μεταδοτική ενέργειά τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν σε συνδυασμό με τις δικές τους επιτυχίες «Τις Νύχτες Ντύνομαι Παιδί», «Πίστεψέ Το», «Να Καιγόμουνα», «Δύση», «Εγώ Κοίτα Με Πετάω» καθώς και τις αγαπημένες διασκευές «Σαν Σταρ Του Σινεμά», «Εγώ Είμαι Για Σένα», «Αμερικάνο», «Θεός Αν Είναι» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου μαζί θα είναι ένας φίλος – μέλος της μπάντας από τα παλιά, ο Αντώνης Ντοκ.

Οι 15 50 με τον Αντώνη Ντοκ θα αναβιώσουν, επί σκηνής, μοναδικές στιγμές τους από το παρελθόν- για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι – σε ένα ξέφρενο rock party!

“Αντώνης Ντοκ” είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Αντώνη Αντωνιάδη, που είναι κιθαρίστας των GAD. Πριν γίνει μέλος των GAD, ο Αντώνης ήταν δημοφιλής ως cover τραγουδιστής στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας. Ο Αντώνης με τους 15.50 είχαν δημιουργήσει ένα πολυάριθμο φανατικό κοινό. Τις προσεχείς μέρες, ο Αντώνης Ντοκ θα κυκλοφορήσει από την Ammos Music, το προσωπικό του single «Χάνομαι» σε στίχους και μουσική του ιδίου και σε παραγωγή Gadless.

Η Παρασκευή στις 3 Φεβρουαρίου στο «Σταυρός του Νότου Club» με τους 15 50 και τον Αντώνη Ντοκ θα είναι μία μοναδική rock – εμπειρία!

Κι όπως λέει ο leader και κιθαρίστας της μπάντας των 15 50, Ρουσσέτος Δημητρόγλου:
«Το Rock έχει μελωδία, συναίσθημα, δύναμη…»

Οι 15 50 παράλληλα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Bourbon στην Γλυφάδα κάθε δεύτερη Παρασκευή μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Αφήστε το σχόλιό σας