Ναι το εμπεδώσαμε πόσο άνετοι και γαμάτοι είστε πως δεν γιορτάζετε σήμερα, πως όλα αυτά είναι γλυκανάλατα πράματα για μικρά παιδιά και προϊόν του Δυτικού καπιταλισμού και της ξενόφερτης pop κουλτούρας, έτσι για όλους εσάς, μετά από μελέτη (8 ώρες και βάλε) και αφού αναλύσαμε με τη βοήθεια ψυχολόγων τη ψυχοσύνθεση και υπεργαματοσίνη σας σας παρουσιάζουμε τη παρακάτω λίστα.

Μια λίστα που θα ακούτε αυτό το βράδυ μόνοι στο σπίτι μαζί και τσιγάρο (όσοι καπνίζεται) και ποτό, γιατί σας ξέρουμε καλά. Όσο cool και άνετοι και δυναμικοί να το παίζεται σας χαλάει που του Αγίου Βαλεντίνου (ναι αυτή η ξενόφερτη γιορτή που είναι μόνο για τα προσχήματα) σας βρίσκει μόνους, χωρισμένους, χιλοπιτιασμένους και χωρίς το κάτι που θα άλλαζε τη διάθεση σας και την μέρα σας στον ερωτικό τομέα.

Μόνοι και μόνες, αντί-Βαλεντίνοι και αντί-Βαλεντίνες, χωρισμένοι και χωρισμένες, χιλοπιτιασμένοι και χιλοπιτιασμένες, καψούρηδες και καψούρες αυτή η λίστα είναι για σας.

Γιατί κατά βάθος όλοι σήμερα νιώθουν μια φλόγα στη καρδούλα τους…

*Δίνουμε credit respect στον Dimitris Tipøta στο facebook για τη βοήθεια του στη δημιουργία του playlist!

BONUS TRACK , για όσους κάνουν το λάθος και αρχίσουν τα τηλέφωνα, τα sms, τα μνμ στο fb, αλλά και όσους πάρουν τους δρόμους και αρχίσουν να χτυπάνε κουδούνια...

Αφήστε το σχόλιό σας