13 Καλλιτέχνες στηρίζουν το Κοινωνικό Ωδείο

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,983ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
852ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Αγαπημένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε τρεις εκδηλώσεις που έχουν σκοπό να στηρίξουν το Κοινωνικό Ωδείο.

Τρεις ιδιαίτερες εκδηλώσεις πραγματοποιούν μέσα στο Δεκέμβριο τα Public και καλλιτέχνες της Feelgood Records για τη στήριξη του Κοινωνικού Ωδείου, με την υποστήριξη του «Μελωδία 99,2».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Βιολέτα Ίκαρη, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μάρω Μαρκέλλου, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Χρήστος Νινιός, η Μυρτώ Βασιλείου, ο Κώστας Τσίρκας, η Ελευθερία Πάτση και ο Ίαν Στρατής σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά στα Public Συντάγματος και με την ευκαιρία αυτή να συνεισφέρουμε όλοι για τη στήριξη του Κοινωνικού Ωδείου.

Το Κοινωνικό Ωδείο οκτώ χρόνια τώρα δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη μουσική παιδεία.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 18:00, ο Φοίβος Δεληβοριάς με το νέο άλμπουμ του «Η Ταράτσα του Φοίβου» σας περιμένει για να γνωριστείτε από κοντά, να υπογράψει αντίτυπα του δίσκου του.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 14:00, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα σας περιμένουν με το «όμορφο όνειρο» που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα και δεν είναι άλλο από το «Μπελ Ρεβ Live», ένα διπλό CD που αποδεικνύει ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με πολλή δουλειά και πίστη.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 14:00, όλη η γενιά των νέων καλλιτεχνών θα βρίσκεται εκεί. Οι Μυρτώ Βασιλείου, Βιολέτα Ίκαρη, Βίκυ Καρατζόγλου, Μάρω Μαρκέλλου, Νίκος Μερτζάνος, Χρήστος Νινιός, Ελευθερία Πάτση, Ίαν Στρατής, Κώστας Τσίρκας, με νέα τραγούδια και νέα άλμπουμ στις αποσκευές τους, έρχονται να γεμίσουν με μουσική τη ζωή μας.

Μία εκδήλωση αγάπης και στήριξης της μουσικής με τη συμμετοχή της χορωδίας του Κοινωνικού Ωδείου.

Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Ωδείο

Το Κοινωνικό Ωδείο ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια με σκοπό να μπορούν οι μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη μουσική παιδεία.

Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο μη κρατικά επιδοτούμενο κοινωνικό ωδείο στον κόσμο ενώ ταυτόχρονα έχει 100 περίπου μαθητές και 42 εθελοντές καθηγητές.

Το Κοινωνικό Ωδείο δε διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα ωδεία. Έχει άρτια καταρτισμένους, επαγγελματίες καθηγητές και στο πρόγραμμά του υπάρχουν τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και χορωδία και ορχήστρα.

Παρ’ όλο που συνεχίζουν δυνατά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά και συνεχώς αυξάνονται.

Οι περισσότερες ανάγκες είναι: όργανα, χορδές, χαρτιά, μελάνια, καθαριστικά, αλλά και χρήματα για να πληρωθούν λογαριασμοί και πετρέλαιο θέρμανσης. Τα έξοδα καλύπτονται δύσκολα, κυρίως μέσα από εκδηλώσεις που διοργανώνουν και από δωρεές καλλιτεχνών και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας