«Δεν σώζουν τη ζωή σου. Τη κλέβουν.»

Λίγο πριν από τη «μεγάλη μέρα», ή τη κυκλοφορία του νέου τρέιλρτ του Ghost in the Shell κατά τη διάρκεια του Super Bowl, η Paramount Pictures μας δίνει ένα ακόμα teaser.

Στο teaser βλέπουμε τη Scarlett Johansson στο ρόλο της cyborg ταγματάρχη Mοtoko Kusanagi να μην αστειεύεται και να ρίχνει σοβαρό ξύλο, ενώ μαζί με την ομάδα ειδικών αποστολών του Section 9 προσπαθεί να σταματήσει τον hacker που αυτοαποκαλείται The Laughing Man και που έχει σκοπό είναι καταστρέψει τα τεχνολογικά επιτεύγματα της Hanka Robotics στον κυβερνοχώρο.

Δείτε το:

Από 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους!

Στη ταινία εκτός από τη Scarlett Johansson, θα δούμε τον Pilou Asbæk στον ρόλο τον Batou. Ο Michael Pitt θα είναι ο Laughing Man. Ο σκηνοθέτης κωμικός και ηθοποιός Beat Takeshi (επίσης γνωστός ως Takeshi Kitano) παίζει τον ιδρυτή και διευθυντή του Public Security Section 9, Daisuke Aramaki.  Dr. Ouelet θα είναι η Juliette Binoche.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rupert Sanders και μένει να δούμε αν η ταινία θα ικανοποιήσει τους φανατικούς του εμβληματικού manga/anime του στο οποίο βασίζεται το «Ghost in the Shell».

Αφήστε το σχόλιό σας