Η εξαιρετική διασκευή των Walk Off The Earth στο smash hit του Gotye Feat.Kimbra “Somebody That I Used To Know” ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έγινε η πιο δημοφιλής διασκευή που έχει ‘ανέβει’ ποτέ στο YouTube.

Στο έξυπνο video συμμετέχουν και τα πέντε μέλη της μπάντας, παίζοντας μια κιθάρα και τους βοήθησε να εκτοξευτούν γρήγορα στην κορυφή. Το group εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show νωρίτερα μέσα στη χρονιά και το clip αυτής της εμφάνισης έχει φτάσει σχεδόν τα 2.5 εκατομμύρια views. Η διασκευή τους στο “Somebody That I Used To Know” έχει γίνει πλατινένια στον Καναδά και έχει πουλήσει πάνω από 165 χιλιάδες αντίτυπα στην Αμερική.

Η μπάντα έχει διασκευάσει αρκετά τραγούδια και οι fans έχουν ανταποκριθεί στην μουσική και στις όμορφες μελωδίες των Walk Off The Earth. Οι πρόσφατες διασκευές τους στο theme song του Weeds “Little Boxes” (αρχικά τραγουδισμένο από την Malvina Reynolds) και το “From Me To You” των Beatles έχουν ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια views (3 εκατομμύρια η κάθε μία). Η τελευταία τους διασκευή στο “Polly” των Nirvana έχει φτάσει ήδη τα ένα εκατομμύριο views στο YouTube και είναι διαθέσιμο στο itunes από σήμερα.

Οι Walk Off The Earth αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν το πρώτο τους album με ολοκαίνουριο υλικό και το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records. Η μπάντα θα είναι σε περιοδεία όλο το καλοκαίρι με εμφανίσεις στο El Rey Theatre του Los Angeles αλλά και στο Lollapalooza στο Σικάγο μεταξύ άλλων. Ολόκληρη η λίστα με τα live τους είναι παρακάτω.

Οι Walk Off The Earth αποτελούνται από τους Gianni Luminati, Ryan Marshall και Sarah Blackwood στα φωνητικά, Mike Taylor στα keyboards και τον Joel Cassady στα drums.  Η μπάντα από το Ontario είναι μαζί από το 2006 και έχουν κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένο albums με original υλικό.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιό σας