Φτάνοντας στην παγκόσμια λίστα του DJ Mag Τop 150 για δύο συνεχόμενες χρονιές και έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 130 κομμάτια παγκοσμίως σε διάφορα είδη μουσικής καθώς επίσης έχει γράψει κομμάτια για pop stars, soundtracks, ντοκιμαντέρ  ο Etostone τον περασμένο Απρίλιο παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο στη μουσική βιομηχανία.

Ο Έλληνας παραγωγός, γνωστός και σαν Ταγκάλογλου Παύλος με το βίντεο κλιπ του «For Eternity» έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου προβολών στο YouTube οι οποίες στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγες για την πραγματική αξία αυτής της δουλειάς. Οι μουσική και οι στίχοι είναι του Etostone ενώ στα φωνητικά συμμετέχει ο Carlos Galavis.

Έξι  χώρες συνεργάστηκαν για να τελειοποιήσουν το έργο αυτό,  με πολλές ώρες γυρισμάτων, special fx, editing και χρονοβόρα rendering. Δημιουργήθηκε ακόμα και ένα ξεχωριστό comic που παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην πλοκή  του βίντεο κλιπ. Δημιουργός  της ιστορίας ο Etostoneκαι σχεδιαστής του κόμικ ένας απο τους πιο αναγνωρισμένους στον χώρο αυτό από την γνωστή ιστοσελίδα “Deviant Art”, ο Genzoman. Ο ίδιος έχει σχεδιάσει το επίσημο comic  των “300″ από την ομώνυμη πετυχημένη ταινία. Μαζί του επίσης οι ταλαντούχοι σχεδιαστές  Brian Valeza & Pj Garcia που ανέλαβαν το εσωτερικό σχεδιασμό του comic.

 

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Αφήστε το σχόλιό σας