Η Πέγκυ Ζήνα είναι από τους καλλιτέχνες που δεν απέχουν από τα δισκογραφικά δρώμενα και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών «Σου χρωστάω ένα κλάμα» και «Τα’χω με μένα» ετοιμάζει την επάνοδό της με μία νέα επιτυχία, αλλά και με καινούριο δίσκο!

Έχοντας ήδη ακούσει από την επικείμενη δισκογραφική της δουλειά σε ζωντανές της εμφανίσεις  το «Να μη γράφεις σ’αγαπώ» του Γιώργου Μουκίδη, η Πέγκυ Ζήνα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μείνε εδώ μαζί μου».

Το «Μείνε εδώ μαζί μου» είναι μία ερωτική δημιουργία με πολλά συναισθήματα, με την υπογραφή του Δήμου Αναστασιάδη στην μουσική και της Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση του τραγουδιού από το ρεφρέν:

«Όχι, δε σε δίνω απόψε πίσω πια Όχι, δε θα γίνει η αγάπη μοναξιά
Δεν μπορώ να σε κοιτάζω και τ’αντίο να διαβάζω…
Λιώσαν τα φτερά μου,πέφτω χαμηλά Για να με προλάβεις δως μου μια αγκαλιά… Σώσε απόψε τη ζωή μου Μείνε εδώ, εδώ μαζί μου…
Μείνε εδώ μαζί μου, σ’έχω ανάγκη. Φίλα με να μη χαθώ
Φτιάξε μου ένα παραμύθι να κρυφτώ…
Μείνε για να μην τελειώσει ο χρόνος Να μπορώ να ονειρευτώ.
Κράτα με, για σένα είμαι εγώ…»

Ο νέος δίσκος της τραγουδίστριας αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Σεπτεμβρίου, καθώς η Πέγκυ Ζήνα, βρισκόμενη στο τέλος της καλοκαιρινής της περιοδείας, ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών της στην Θεσσαλονίκη με την Αμαρυλλίδα, ενώ τον χειμώνα, θα βρίσκεται στην Αθήνα στο υψηλών standards COSMOStage της οδού Πειραιώς με τον Δήμο Αναστασιάδη, την Αμαρυλλίδα και τον Λούκα Γιώρκα.

Αφήστε το σχόλιό σας