Υπάρχουν γυναίκες τραγουδιστές που έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους αλλά δεν είχαν ποτέ ένα single στο #1 στο top 10 των ΗΠΑ. Δείτε τη λίστα.

Μπορεί να είναι τεράστια ονόματα, να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν την χαρά να δουν ένα τους single να κατακτά τη κορφή του Billboard Hot 100. 10 pop star που δεν έχουν την τύχη να είναι στο #1 του αμερικάνικου single chart.

1Nicki Minaj (peak με το Anaconda, θέση #2)

Η Nicki Minaj έχει πολλά τραγούδια στο top 10, για την ακρίβεια 13, αλλά κανένα νούμερο 1. Η υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί η rapper είναι η #2 με το hit Anaconda, αλλά με τα τα πολλά featuring στα οποία εμπλέκεται συχνά και τα τραγούδια της σίγουρα θα καταφέρει να κατακτήσει τη κορφή του Billboard Hot 100.

2Missy Elliott (peak με το Work It, θέση #2)

Μιας και μιλάμε για rapper, η Nicki Minaj δεν είναι η μόνη που δεν έχει φτάσει στην κορυφή της αμερικανικής κατάταξης. Ούτε η Missy Elliott κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της κατάφερε να φτάσει στο # 1 στο Hot 100, φτάνοντας «μόνο» στη θέση # 2 με το Work It.

3Alanis Morissette (peak με το Ironic, θέση #4)

Ίδια τύχη και για την Alanis Morissette. Παρόλο που πολλά από τα singles της έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα που έχουν γίνει διαχρονικά hit’s, η καλλιτέχνης δεν έφτασε ποτέ στο #1 του Billboard Hot 100. Όμως είναι ο δίσκος της  Jagged Little Pill είναι αυτός με τις περισσότερες πωλήσεις από γυναίκα καλλιτέχνη, με 35 εκατομμύρια αντίτυπα. Όχι και άσχημα;

4Kylie Minogue (peak με το The Loco-Motion, θέση #3)

Η Kylie δεν είχε ποτέ πολύ απήχηση στην Αμερική, αρκεί να σκεφτείτε ότι κανένα από τα single της των ’90 δεν κατόρθωσε να εισέλθει στο  hot 100 της Αμερικής. Μόνο δύο singles έχουν μπει στο Top 10 εδώ, το Can’t Get You Out Of My Head, που έφτασε στο # 7, και το The Loco-Motion, που έφτασε στο #3.

5Amy Winehouse (peak με το Rehab, θέση #9)

Είναι λυπηρό πως ένα ταλέντο σαν αυτό  της Amy Winehouse δεν έχει φτάσει ποτέ στην κορυφή ενός από των σημαντικότερων γραφημάτων. Η καλύτερη θέση της στις ΗΠΑ ήταν με το Rehab, το οποίο κατάφερε να φτάσει στο # 9.

6Lana Del Rey (peak με το Summertime Sadness (Remix), θέση #6)

Η Lana Del Rey είναι μια παράξενη και διασκεδαστική την ίδια στιγμή περίπτωση. Ενώ στηρίζεται σε ένα μεγάλο fan base και παρά το γεγονός ότι έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, το μοναδικό της top 10 είναι το Summertime Sadness … και μάλιστα remix. Και όχι ένα όποιο και όποιο remix, αλλά ένα remix dance/elettronic που είναι σχεδόν αντίθετο με όλες τις άλλες παραγωγές της.

7Ellie Goulding (peak με το Lights, θέση #2)

Και Ellie Goulding, όπως και οι παραπάνω, δεν κατάφερε να υπερβεί το # 2 με το Lights. Γνωρίζατε ότι το Lights έφτασε στη θέση αυτή αφού ήταν στο Billboard Hot 100 για 33 εβδομάδες;

8Ariana Grande (peak με το Problem, θέση #2)

Και η περίπτωση της Ariana Grande είναι διασκεδαστική. Το Problem, σε συνεργασία με την Iggy Azalea, δεν πήγε ψηλότερα από τη δεύτερη θέση στο chart, και μαντέψει ποια ήταν στη κορφή; Η Iggy Azalea, η οποία μαζί με την Charlie XCX κυριάρχησαν στις ΗΠΑ με το Fancy την ίδια περίοδο με το Problem.

9Demi Lovato (peak με το This Is Me, θέση #9)

Η πρώην αστέρας της Disney, Demi Lovato είχε μόνο 3 top 10 στις Ηνωμένες Πολιτείες και, από τις 3, εκείνη που έφτασε στην υψηλότερη θέση ήταν η συνεργασία με τον Joes Jonas, This Is Me.

10Selena Gomez (peak με το Good For You & Same Old Love, θέση #5)

Τέλος, ούτε η Selena Gomez κατάφερε να κερδίσει την κορυφή του αμερικάνικου chart. Παρόλο που κατά την τελευταία περίοδο κατάφερε να κερδίσει το κοινό έχοντας 4 τραγούδια στο top 10 σε ένα χρόνο, η υψηλότερη θέση ήταν το # 5 με τα δύο πρώτα singles του τελευταίου άλμπουμ Revival, τα  Good For You και Same Old Love.

Έκπληκτοι με κάποια ονόματα; Κατά την άποψή σας, ποιος θα άξιζε / αξίζει να έχει ένα #1 στο Billboard Hot 100;

Αφήστε το σχόλιό σας