Παίζοντας με την αγάπη
Παίζοντας με την αγάπη

Διάρκεια: 105′

Πρωταγωνιστούν: Gerald Butler, Jessica Biel, Cathrine Jeta Jones, Dennis Quaid, κ.α.


Ο George είναι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του διήγαγε άστατο βίο. Επειδή όμως κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος, αποφασίζει πως είναι καιρός να ανασυγκροτηθεί. Στην προσπάθειά του να αλλάξει σελίδα, αναλαμβάνει προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα όπου αγωνίζεται και ο γιος του. Έλα όμως που μόλις παίρνουν μυρωδιά οι γοητευτικές μανάδες υπολοίπων παιδιών τον γοητευτικό κόουτς αρχίζουν το στενό μαρκάρισμα, κάνοντας τα πάντα προκειμένου να μην τον αφήσουν να αγιάσει.
Δεν χρειαζόταν αυτή εδώ η ανούσια και βαρετή κομεντί να μας το πεί, ωστόσο η καριέρα του Gerald Butler έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα. Με εξαίρεση τα RocknRolla, Gamer και Coriolanus (απορίας άξιο γιατί βγήκε κατευθείαν σε dvd εδώ), ο Butler έχει ένα σωρό από άστοχες επιλογές, δείχνοντας να έχει επαναπαυτεί στην τεράστια επιτυχία των 300 και να μην έχει διάθεση περαιτέρω εξέλιξης. Πέρα από τον Butler όμως δεν τον βοηθάει και η ανούσια και βαρετή κομεντί, μια ταινία πραγματικά απίστευτα ανιαρή που πρόκειται για κατόρθωμα για όποιον την δεί ολόκληρη.

Το παράδοξο είναι ότι στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ιταλός Γκάμπριελ Μουτσίνο (του σπουδαίου Pursuit of Happiness και του συμπαθητικού Seven Pounds), ωστόσο πέφτει και εκείνος στην λούμπα των κλίσέ, με αποτέλεσμα να έχουμε μια απογοητευτική ταινία. Ούτε ρυθμό έχει, ούτε γέλιο, τίποτα το απόλυτο κενό, με εξαίρεση ίσως 2-3 καλές σκηνές. Και έχουμε παρέλαση τόσο καλών ονομάτων (Jessica Biel, Cathrine Jeta Jones, Dennis Quaid, Uma Therman), τα οποία απλά περιφέρονται χωρίς να κάνουν τίποτα.

Οι περισσότεροι χαρακτήρες (αν όχι όλοι) κινούνται στα όρια της καρικατούρας και της γραφικότητας, με αποτέλεσμα να χαλάνε την φήμη τους και είναι πολύ κατώτεροι του ταλέντου τους.

Καλύτερα να μείνετε μακριά από την συγκεκριμμένη ταινία και να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο να κάνετε.

Αφήστε το σχόλιό σας