Είναι νέα, όμορφη και πολυτάλαντη! Η Χαρά Μακρυστάθη, Αρχιτέκτων, Ηθοποιός και Παρουσιάστρια γεννήθηκε στην Πάτρα και ειναι γέννημα θρέμα πατρινιά!! Από πολύ μικρή ηλικία η Χαρά είχε τάλεντο οι γονείςτης το αναγνώρισαν αμέσως! Εδώ και 5 χρόνια παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία τα ρεπορτάζ του Mega Starενώ τα τελευταία τρία χρόνια, με επιτυχία πέρασε στην παρουσίαση. Μας παρουσιάζεται και μας αποκαλύπτειάγνωστες πτυχές του εαυτού της και μας μιλάει για την επιθυμία της να συμμετάσχει στο Just The Two of Us!
Δείτε παρακάτω:

Γειά σου Χαρά. Σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη!

Εγώ σας ευχαριστώ και εσένα Αγγελική προσωπικά.

Εχεις σπουδάσει αρχιτεκτονική και ηθοποιία. Η τηλεόραση πως προέκυψε στην ζωή σου;

Εντελώς τυχαία! Την εποχή που έψαχναν να βρούν ενα άτομο για τα ρεπορτάζ του Mega Star, λόγω του ότ,ι οΚωσταντίνος Αγγελίδης ήταν στο Πρωινό του Mega και δεν είχε χρόνο για τα ρεπορτάζ, έκανα ενα βιογραφικόκαι το ειχα πάει στην Άνωση. Είχα μεγάλες γνώσεις πάνω στην ελληνική μουσική και φίλους τραγουδιστές έτσιήταν πιο εύκολο για εμένα να πάρω συνέντευξη απο αυτούς. Ετσι με πήραν και μετα την δεύτερη χρονιάπέρασα στην παρυσίαση!

 

Εδώ και πέντε χρόνια παρουσίαζες το Mega Star! Πως νιώθεις για αυτό;

Νιώθω πάρα πολυ τυχερή που μου δώθηκε αυτη η ευκαιρία γιατί ξέρω οτι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που θα ήθελαν να είναι σε αυτη τη θέση και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους εκείνους που μου δώσανε την ευκαιρία να είμαι σε αυτη τη εκπομπή και να περάσω πέντεΥΠΕΡΟΧΑ χρόνια.
Έχει συμβεί ποτέ κάτι αστείο την ώρα που έπαιρνες συνέντευξη απο εναν καλλιτέχνη;

Έχουν συμβεί πολλα (γέλια)! Εχει ξεκινήσει βροχή ενω γινόταν η συνέντευξη και αναγκαστικά σταματήσαμε. Να φυσάει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να χαλάει το Styling, επίσης έχει τύχει να πέρνω συνέντευξη απο τραγουδιστή που έχει πρεμιέρα και να μη μπορεί να μιλήσει και γενικά έχουνε συμβεί πολλά που δεν τα θυμάμαι!

 

Ποιά ειναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο καθημερινό prime time σίριαλ του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» το οποίο θα προβληθεί απο Ιανουάριο οπότε για τους επόμενους μήνες κάνουμε γυρίσματα.
Πως κρίνεις την οικονομική κρίση; Σε έχει επηρεάσει;

Πιστεύω πως οι καταστάσεις ππυ ζούμε ειναι τραγικές. Δεν τις ζώ μόνο εγώ. Και μόνο που βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου σε αυτη τη κατάσταση και τόσο απογοητευμένους επηρεάζεσαι και ας μην είσαι σε αυτη την κατάσταση. Φυσικά και με έχει επηρεάσει αλλα γενικώς προσέχουμε όλοι μας πλέον τα εξοδά μας κάνουμε μόνο τα απαραίτητα ψώνια στο Super Market .
Πώς ειναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

Ο ιδανικός άντρας για μένα ειναι ο άντρας που είμαι μαζί αυτη τη στιγμή. Είναι ένας άντρας ο οποίος ειναι τρυφερός, ξέρει να αγαπάει, να δίνει και να σε κάνει να νιώθεις το κέντρο του κόσμου!
Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Το πρώτο πράγμα που θέλω ειναι να έχω μια μεγάλη οικογένεια, όσα παιδά μπορώ να μεγαλώσω σωστά και αξιοπρεπώς και να έχω κάνει πράγματα στην καριέρα μου για τα οποία θα ειμαι περήφανη!
Υπάρχει κάποιο άτομο της ShowBiz που δεν έχεις συνεργαστεί κι θα το ήθελες πολύ;

Από το χώρο της παρουσίασης θα ήθελα πολύ με τον Γρηγόρη και την Ρούλα Κορομηλά αλλα και τον Νίκο Μουτσινά. Απο το χώρο της υποκριτικής υπάρχουν πολλά άτομα που θαυμάζω αλλα θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Λάκη Λαζόπουλο! Επίσης θέλω πάρα πολυ να παίξω στο θέατρο γιατι ειναι η μεγάλη μου αγάπη αλλα και σε ένα μούζικαλ!

 

Ευχαριστούμε πολύ το Fan Page της Χάρας Μακρυστάθη για τις φωτογραφίες αλλα και την ίδια για την άψογη φιλοξενία!!

Αφήστε το σχόλιό σας