Η 23χρονη Μαρίνα Ντουσάκη γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα… Από πολύ μικρή ηλικία η Μαρίναεμφάνιζε συμπτώματα και καταλάβαινες πως κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της!! Βαφόταν, φορούσε τα τακούνιατης μαμάς της και τα ρούχα της μέχρι που μεγάλωσε και πλέον εχει την δική της collection!! Η Μαρίνα μαςέδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!

Δείτε παρακάτω:

Μαρίνα σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη που μας παραχωρείς παρά τον πιεσμένο σουχρόνο!!

Εγώ σας ευχαριστώ, εύχομαι κάθε επιτυχία!

Συνήθως οταν είμαστε μικρά παιδιά θέλουμε να ασχοληθούμε με αλλα πράγματα οτανμεγαλώσουμε (Δικηγόροι,γιατροί). Εσένα πως προέκυψε η μόδα;

Δεν ξέρω!! Απο μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την μόδα ή με κάτι ανάλογο που σχετίζεται με γυναικείαομορφιά! Αν έπρεπε πάντως να διαλέξω κάποιο αλλο επάγγελμα θα ήταν εγκληματολόγος…

Αν δεν κάνω λάθος πήγες και για σπουδές στο Παρίσι στην σχολή ESMOD; Πως ήταν αυτη ηεμπειρία;

Ναι! Παράλληλα με τη σχολή έκανα και κάποια σεμινάρια στην σχολή esmod στο Παρίσι. ΉτανΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ εμπειρία οι καθηγητές, ο τρόπος διδασκαλίας ηταν μοναδικός δεν είχε καμία σχεση με τηνΕλλάδα.

Το 2010 κέρδισες και σε ενα διαγωνισμό στο Mtv και αναδείχθηκες μια απο τις καλύτερες νέεςσχεδιάστριες. Σίγουρα σου άνοιξαν κάποιες πόρτες.

Όταν διάβασα τον διαγωνισμό του Mtv δήλωσα συμμετοχή με την κοπέλα που συνεργάζομαι εντελως στηνπλάκα. Μετά απο λίγες μέρες μας ανακοίνωσαν οτι είχαμε κερδίσει. Έτσι αυτο μας χάρισε μια θέση στο Fashion Week! Η χαρά μας ήταν μεγάλη. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Τώρα τι αλλο κάνεις εκτός απο το σχέδιο μόδας;

Παράλληλα με το σχέδιο μόδας κάνω και video clips κλπ. Μάλιστα είχα την τιμή να συνεργαστώ με ενακαταπληκτικό άνθρωπο τον Γιώργο Γάβαλο. Τον θεωρώ μεγάλο «ΣΧΟΛΕΙΟ» και εναν απο τους καλύτερουςσκηνοθέτες του χώρου.

Τώρα σε τί φάση σε πετυχαίνουμε;

Τώρα ειμαι σε φάση που ετοιμάζω μια ολοκληρωμένη collection. Το μόνο που μπορώ να σου πω ειναι πως δεν θα υπάρχει αρμονία και κάποιο συγκεκριμένο ύφος το κάθε ρούχο θα διαφέρει. Θα υπάρχουν αποφορέματα παλιάς εποχής, μέχρι άκρως πολιτικά και Sexy κορμάκια. Ευελπιστώ ολα να πάνε καλά και ναμπορέσετε σύντομα να το δείτε.

Τώρα πάμε σε κάτι ποιο προσωπικό… Πως είσαι αυτή την περίοδο;

Μετά απο μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική μου ζωή, μπορώ να σου πω οτι είμαι πολύ ήρεμη καιπερνάω καλά με κάποιον.

Εχεις ποτέ σαγηνευτεί απο κάποιον στην δουλειά σου ετσι ώστε μετα να μην μπορείς ναανταποκριθείς σωστά;

Συνήθως δουλεύω με πολύ όμορφους άντρες, αλλά υπάρχει τόσο άγχος και τρέξιμο εκείνη την στιγμή ετσιώστε δεν προλαβαίνω να σκεφτώ κάτι πέρα απο την δουλειά..

Εχεις κάνει ποτέ σχέση με κάποιον του χώρου;

Ναι, εχω κάνει σχέση με κάποιον του χώρου αλλα γενικά δεν μου αρέσει να μπλέκω τα προσωπικά με ταεπαγελματικά…

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Hilton για την φιλοξενία και την Μαρίνα Ντουσάκη για τηνπαραχώρηση της συνέντευξης.

Αφήστε το σχόλιό σας