Στέλιος Ρόκκος
Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε σήμερα αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά του!

Ο Στέλιος Ρόκκος το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο studio ραδιοφωνικού σταθμού όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το τι ετοιμάζει στο άμεσο μέλλον. Ποια είναι λοιπόν τα προσεχή βήματα του αγαπημένου τραγουδιστή;

Ξεκινώντας, όσον αφορά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα στο Αθηνών Αρένα, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε πως πιθανότητα θα συνεχιστούν έως και το Πάσχα, ρίχνοντας αυλαία περίπου την Κυριακή των Βαΐων. Μετά το Αθηνών Αρένα η άνοιξη θα τον βρει σε συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο θα βρεθούν μαζί και σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο.

Ενδιάμεσα είναι πολύ πιθανό ο Στέλιος Ρόκκος να εμφανιστεί και στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα» στην Αθήνα μαζί με κάποιον άλλον καλλιτέχνη, ενώ η σημαντικότερη είδηση για τους θαυμαστές του είναι η κυκλοφορία νέου δίσκου! Ο τραγουδιστής πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα δισκογραφική δουλειά που θα περιέχει διασκευές τραγουδιών γνωστών και αγαπημένων γυναικών καλλιτεχνών όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Άννα Βίσση, η Αλέκα Κανελλίδου κ.ά.. Και βέβαια η ονομασία του άλμπουμ προέρχεται από το περιεχόμενο του και θα ονομάζεται «Η γυναίκα μέσα μου»!

Αφήστε το σχόλιό σας