Αν θέλεις να διορθώσεις το σχήμα της μύτης σου, μπορείς με κάποια πολύ έξυπνα tips and tricks να την καμουφλάρεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις την αίσθηση μιας ακόμα ωραιότερης μύτης!

 

Πολύ φαρδιά μύτη

Πολύ φαρδιά μύτηΜια μύτη μπορεί να είναι φαρδύτερη από το κανονικό ή σχεδόν επίπεδη.
Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου.
Σκίασε τα πλάγια της μύτης με ένα σκουρότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου. Επίσης θα σκιάσεις την περιοχή πάνω από τα ρουθούνια.

λίγο φαρδιά μύτηΓια μια ελάχιστα φαρδιά μύτη άρχισε την σκίαση με ένα σκουρότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου, (στα πλάγια της μύτης) κοντά στο σημείο που η μύτη συναντά το πρόσωπο. Επίσης θα σκιάσεις και την περιοχή πάνω από τα ρουθούνια.
Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου.

Μύτη με καμπούρα

Μύτη με καμπούραΓια να τη διορθώσεις, θα σκιάσεις με σκουρότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου, τα πλάγια της μύτης και το σημείο που εμφανίζεται η καμπούρα.
Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης με ένα ανοιχτότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου, αποφεύγοντας το εξογκωμένο σημείο που βρίσκεται η καμπούρα.

 

 

 

Γαμψή μύτη

Γαμψή μύτηΘα πρέπει να προσπαθήσεις να ελατώσσεις την εντύπωση μιας γαμψής μύτης, σκιάζοντας με σκουρότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου τα πλάγια της μύτης και το γαμψό τμήμα όπως στη φωτογραφία.
 

 

 
Πολύ Μακριά μύτη

Πολύ Μακριά μύτηΓια να μειώσεις το ύψος μιας πολύ μακριάς μύτης, θα σκιάσεις τα πλάγια ξεκινώντας από τη μέση της μύτης μέχρι κάτω. Επίσης σκίασε το κάτω μέρος της μύτης και τα ρουθούνια ώστε να φαίνεται πιο κοντή.
Τόνισε με ένα ανοιχτότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου, πάνω στο κέντρο της κορυφογραμμής της μύτης.
 

 
Μύτη πολύ κοντή και ανασηκωμένη

Μύτη πολύ κοντή και ανασηκωμένηΓια να τη διορθώσεις σκίασε τα πλάγια της μύτης με σκουρότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου.
Τόνισε την κορυφογραμμή της μύτης από πάνω μέχρι κάτω ένα ανοιχτότερο make-up ή πούδρα από τη φυσική σου απόχρωση με τη βοήθεια ενός πινέλου. Επίσης τόνισε την άκρη και την περιοχή πάνω από τα ρουθούνια.

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Όταν σκιάζεις ή τονίζεις να σβήνεις ομοιόμορφα τα τελειώματα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται ένα «σκληρό» αποτέλεσμα.

TIP
Μπορείς να δώσεις έμφαση σε άλλα σημεία του προσώπου σου ώστε να απομακρύνεις το βλέμμα των άλλων στο να εστιάζει στη μύτη σου, αν αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Θα πρότεινα να τονίσεις ιδιαίτερα τα μάτια σου με μια γραμμή eye-liner λίγο τραβηγμένη προς την εξωτερική γωνία των ματιών σου ενώ για τα χείλη επέλεξε ένα nude ματ κραγιόν.

Θέλεις να μάθεις και άλλα μυστικά για θέματα που σε ενδιαφέρουν??… ή χρειάζεσαι και προσωπικές συμβουλές γιατί η κάθε μια από μας είναι ξεχωριστή!
Επικοινώνησε μαζί μου μέσω facebook ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: makeupartistfotini[at]gmail.com. Θα χαρώ επίσης ιδιαίτερα να ακούσω τις δικές σου ιδέες ή προτάσεις για θέματα που σε ενδιαφέρει να δημοσιευτούν!

Αφήστε το σχόλιό σας