Είσαι ρομαντική και θέλεις να το εκφράσεις με το μακιγιάζ σου?!!
Ήρθε η ώρα να προβάλλεις κι αυτή την πλευρά του εαυτού σου…

Θέλεις να βγεις το πρώτο σου ραντεβού μαζί του και να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω σου?!
Θέλεις στην επέτειο σου φέτος να μαγέψεις σαν πριγκίπισσα?!
ή
Μήπως θα γίνεις νυφούλα?!!!

Μία είναι η λύση! Ένα απαλό, ρομαντικό, γλυκό και φίνο μακιγιάζ, με παστέλ αποχρώσεις!
Έχεις 3 προτάσεις για μακιγιάζ αλλά πάντα και την προσωπική σου φαντασία..μιας και είσαι ονειροπόλα!

Βάση: Χρησιμοποίησε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα μιας ελαφριάς βάσης makeup και ενός concealer και άπλωσε τα στο πρόσωπο σου δουλεύοντας τα καλά, με τη βοήθεια ενός πινέλου για ένα πιο αέρινο αποτέλεσμα!
Κατόπιν με μια διάφανη πούδρα και τη βοήθεια του πινέλου της πούδρας, πέρασε μια ελάχιστη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο. Διόρθωσε και επανασχεδίασε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών..και συνέχισε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου….

Πρόταση Νο 1

Μάτια.. Με μια παστέλ πράσινη σκιά σκίασε το κινητό σου βλέφαρο και φώτισε το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας μια απαλή μπεζ σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.
Στο κάτω βλέφαρο τοποθέτησε μία σκιά στην απόχρωση της λεβάντας και κάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα τονίζοντας το εσωτερικό τους με ένα λευκό μολύβι.
Τέλος τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μαύρη μάσκαρα!
Ρουζ και χείλη.. Με ένα απαλό ροζ ρουζ δώσε ζωή και φρεσκάδα στα μήλα σου και άπλωσε στα χείλη σου ένα ζουμερό ροζ-μωβ lip gloss.

Πρόταση Νο 2

Μάτια.. Με μια lime πράσινη σκιά σκίασε το πάνω και το κάτω βλέφαρο και φώτισε το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας μια απαλή χρυσο-κίτρινη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.
Με μια καφέ-πορτοκαλί ή μπρονζέ σκιά, σκίασε διακριτικά την εξωτερική γωνία των ματιών σου.
Με ένα πράσινο σκούρο μολύβι κάνε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου και “μαλάκωσε” τη γραμμή του μολυβιού με το πινέλο smudge brush. Φώτισε το βλέμμα σου με τη βοήθεια ενός μπεζ ή λευκού μολυβιού, τοποθετώντας το στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
Στο τέλος τόνισε τις βλεφαρίδες σου με μαύρη μάσκαρα!
Ρουζ και χείλη.. Με ένα ρουζ σε βερικοκί απόχρωση ζωήρεψε τα μήλα σου! Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σε φυσική απόχρωση (1 τόνο πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών σου) και τόνισε τα με ένα ματ κραγιόν σε ανάλογη απόχρωση.

Πρόταση Νο 3

Μάτια.. Με ένα καφέ μολύβι κάνε ένα λεπτό περίγραμμα στο πάνω και το κάτω βλέφαρο, έτσι ώστε να τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου και “μαλάκωσε” τη γραμμή του μολυβιού με το πινέλο smudge brush.
Τοποθέτησε μια παστέλ ροζ σκιά στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο και με μια πιο σκούρα ροζ-μωβ σκιά σκίασε το καπάκι και διαβάθμισε τη με το πινέλο σου, δίνοντας έτσι βάθος στο βλέμμα σου! Την ίδια σκιά τοποθέτησε τη και στο κάτω βλέφαρο από το μέσον μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών σου.
Φώτισε το βλέμμα σου με τη βοήθεια ενός λευκού μολυβιού, τοποθετώντας το στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
Τέλος τόνισε τις βλεφαρίδες σου με καφέ ή μαύρη μάσκαρα!
Ρουζ και χείλη.. Με ένα ρουζ σε ροζ-μωβ απόχρωση τόνισε τα μήλα σου και με ένα lip gloss σε ροζ απόχρωση δώσε λάμψη στα χείλη σου!

Για να ολοκληρώσεις αυτό το θηλυκό και ρομαντικό αποτέλεσμα, ζήτησε από την κομμώτρια/τή σου να σου προτείνει ένα ανάλαφρο ρομαντικό χτένισμα που θα τονίσεις και εσύ με τη βοήθεια κάποιων λουλουδάτων accessories στα μαλλιά σου και σε συνδυασμό με ένα παστέλ ή flowery αέρινο φόρεμα!

Θέλεις να μάθεις και άλλα μυστικά για θέματα που σε ενδιαφέρουν??… ή χρειάζεσαι και προσωπικές συμβουλές γιατί η κάθε μια από μας είναι ξεχωριστή!
Επικοινώνησε μαζί μου μέσω facebook ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: makeupartistfotini[at]gmail.com. Θα χαρώ επίσης ιδιαίτερα να ακούσω τις δικές σου ιδέες ή προτάσεις για θέματα που σε ενδιαφέρει να δημοσιευτούν!

Written by: Make-up artist Fotini

Αφήστε το σχόλιό σας