Έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου, 2 μέρες μετά τα 80α γενέθλιά του.Ακούστε το νέο του single “Almost Like The Blues”

Με το νέο του συναρπαστικό δίσκο, “Popular Problems”, o Leonard Cohen περνάει στους δρόμους των ονείρων μας και θέτει ένα νέο τόνο και ταχύτητα ελπίδας και απόγνωσης, θλίψης και χαράς. Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, που έρχεται μέσα από τα βάθη της ψυχής του, ακούγεται πιο έντονη από ποτέ.

Ακούστε το άλμπουμ εδώ

Το “Popular Problems”, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Patrick Leonard, είναι ένα αριστούργημα από την συνεχώς φρέσκια φαντασία ενός μουσικού θρύλου, που τα τραγούδια του συνεχίζουν μαγνητίζουν νέους ακροατές αλλά και πιστούς fans.

«Για ακόμα μια φορά, ο Leonard Cohen σπάει τα μουσικά όρια με νέα δημιουργική έμπνευση» δηλώνει ο Rob Stringer, Πρόεδρος της Columbia Records. “Αυτά τα εννέα νέα τραγούδια είναι απλά πανέμορφα και καινοτόμα με ένα ξεχωριστό πνεύμα.»

Το “Popular Problems” είναι το 13οstudio album του Cohen και θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου, 2 μέρες μετά τα 80α γενέθλιά του. Για τον εορτασμό αυτών των γενεθλίων (21 Σεπτεμβρίου), όλο το έργο του Leonard Cohen αλλά και το νέο άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στη νέα του σελίδα στο iTunes.

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Patrick Leonard, το mastering έγινε στα Marcussen Mastering, ενώ ηχογραφήθηκε από τον Jesse E. String.

Βρείτε τα πάντα για τον Leonard Cohen στην επίσημη ιστοσελίδα του www.LeonardCohen.com.

Αφήστε το σχόλιό σας