Ο Investo, ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της κορυφαίας dance εταιρείας στην Ελλάδα, της Down2Earth Records, συνεχίζει να εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς στην dance σκηνή παγκοσμίως.

Μετά το εξαιρετική, πρώτη του live εμφάνιση στην Αθήνα, στα πλαίσια του “Show Me Love: The 6th Anniversary Party” στο club Mansion στις αρχές του μήνα, ο Investo ήταν το support act σε δύο πολύ σημαντικά DJ sets. Το Σάββατο 19 Ιουλίου βρέθηκε στα decks του Cavo Paradiso στη Μύκονο, πριν τον Axwell ενώ την Παρασκευή 25 Ιουλίου ήταν στη Ρόδο, στο Paradiso Beach Club χαρίζοντας άλλο ένα ξεχωριστό set μαζί με τον Sebastian Ingrosso. Οι Σουηδοί παραγωγοί και DJs είναι μέλη των Swedish House Mafia, του #1 συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής.

image002

Το buzz track του με τίτλο “Metropolis” ήταν ένα από τα αγαπημένα tracks του Nicky Romero πριν λίγες εβδομάδες, έχοντας το ως “Fresh Track Of The Week” στο Radio Show του “Protocol”. Στις αρχές του Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο single του, ενώ τον επόμενο μήνα θα ακούσουμε την συνεργασία του με τον Johnny Gerontakis στο track “Hools” καθώς και το remix του σε μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες του καλοκαιριού.

image003

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο studio με μια από τις πιο επιτυχημένες vocalist της παγκόσμιας dance μουσικής και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Ο Investo είναι αναμφισβήτητα το next big thing στην dance/edm σκηνή.

Αφήστε το σχόλιό σας