Νότης Σφακιανάκης - Εσύ η Θάλασσα
Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει τελικά τις εμφανίσεις του στην «Ιερά Οδό» και δεν αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες ο Νότης Σφακιανάκης επρόκειτο να σταματήσει τις εμφανίσεις του από την «Ιερά Οδό» και να τις συνεχίσει σε τρίτο νυχτερινό κέντρο. Τελικά από ό,τι φαίνεται όσες «διαφορές» υπήρχαν με τον επιχειρηματία του μαγαζιού βρήκαν λύση και ο καλλιτέχνης θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος δήλωσε:
«Προς διάψευση όλων των καλοθελητών, που πάντα μιλούν εξ’ ονόματος άλλων, σας ενημερώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαι και θα είμαι ως το τέλος της περιόδου, στην Ιερά Οδό.»

Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε ότι σε αυτήν την περίοδο όπου τα πράγματα στη «νύχτα» είναι άκρως ρευστά, το ρεπορτάζ που είχαμε παρουσιάσει σχετικά με την «μετακόμιση» του σχήματος του Νότη Σφακιανάκη σε άλλο μαγαζί ήταν απόλυτα έγκυρο και αληθές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον επιχειρηματία της Ιεράς Οδού και συζήτησαν τις όποιες «διαφορές» τους αποφασίζοντας τελικά τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Αφήστε το σχόλιό σας