Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο για μία συναυλία αφιερωμένη στην πόλη της Κερύνειας, όπου μίλησε για το νέο του δίσκο και για τα φέτινα σχέδια του!

Όσον αφορά τις πολυαναμενόμενες χειμερινές του εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς με τον Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά ανέφερε:

«Είναι μία συνεργασία που νομίζω θα έχει μία πολύ αίσια και ωραία εξέλιξη επί σκηνής. Από τα πρώτα σημάδια που λαμβάνουμε από τις πρώτες πρόβες νομίζω θα έχει πολύ ωραία αποτελέσματα. Η παρέα αυτή δένει πολύ όμορφα, βγαίνουν πολλές ατάκες και πολύ έξυπνα πράγματα μέσα από τις συζητήσεις μας και ευελπιστώ ότι θα βγουν και άλλα πολλά στην πορεία.»

Για αν θα τον δούμε και σε ρόλο ηθοποιού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε:

«Δεν νομίζω πως προς το παρόν μπορώ να το κάνω, αλλά ως ένα σημείο, όσο μπορώ να εξυπηρετήσω το πρόγραμμα, κάποια πράγματα θα τα δοκιμάσω.»

Έχει ενθουσιαστεί ο ίδιος για το γεγονός ότι θα δοκιμαστεί σε κάτι άλλο;

«Με έχει ενθουσιάσει, με έχει ιντριγκάρει, αλλά μη φανταστείτε ότι θα κάνω και υπερβολικά πράγματα. Τα περισσότερα θα έχουν μουσική χροιά. Αλλά και ο Γιάννης (ο Ζουγανέλης) και ο Σάκης (ο Μπουλάς) θα δοκιμάσουν και αυτοί κάποια μουσικά πράγματα, όπως κάνουν και άλλες φορές. Τείναι πολύ οικείο το μουσικό κομμάτι, καθώς είναι και μουσικοί και οι δύο, και θα γίνει ένα παιχνίδι, ένα δέσιμο το οποίο θα έχει μία μουσικο-θεατρική και δραματική εικόνα.»

Τέλος, για το αν ετοιμάζει κάτι καινούρι δισκογραφικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δήλωσε:

«Ετοιμάζω κάποια πράγματα. Στις αρχές του 2013 είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσω, αν όχι ολοκληρωμένο άλμπουμ, σίγουρα ένα single.»

Αφήστε το σχόλιό σας