Ηλίας Παλιουδάκης

Ο Ηλίας Παλιουδάκης, είναι από τους πρώτους ETHNΙC Έλληνες καλλιτέχνες, που επιλέχθηκε από μια μεγάλη εταιρεία στο εξωτερικό και ειδικά στην Αμερική!

Τα πολύ καλά νέα συνεχίζονται όσον αφορά τον Ηλία Παλιουδάκη και το τραγούδι «Κόρη ενός Θεού», καθώς το κομμάτι έχει επιλεγεί να κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Αμερικάνικη XRC Records USA, μία από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες της Αμερικής, η οποία ασχολείται με Rock, Soft Rock, Easy Listening, Jazz, Orchestral and World/Ethnic ακούσματα.

Το «Κόρη ενός Θεού», σε μουσική και στίχους του Νίκου Τερζή, είναι ιδιαίτερο τραγούδι ύμνος στην αγάπη και στον έρωτα που συζητήθηκε και αυτό φάνηκε και με τη χρυσή απονομή του καλλιτέχνη «20 χρόνια μετά» που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό.

Επιπλέον, ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τον Ηλία Παλιουδάκη, έρχεται από το γνωστό μουσικοσυνθέτη Νίκο Τερζή, ο οποίος καινοτομεί για ακόμη μία φορά με τη δική του μουσική πρόταση, προτείνοντας το τραγούδι «Κόρη ενός Θεού», με μία νέα MYST- VERSIOΝ έκδοση για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού!

Αφήστε το σχόλιό σας