Γιάννης Πλούταρχος
Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρεθεί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης «Ένα παιδί μετράει τα άστρα»!

Ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών μας χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών, το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, θα «ζωντανέψει» ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης που φέρει τον ομώνυμο τίτλο, την Κυριακή 21 Απριλίου στις 6μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Αλ.Τριάντη).

Ο διαχρονικός Κώστας Βουτσάς, ο δυναμικός Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης.Μουσική Γιώργος Βούκανος. Τα τραγούδια της παράστασης θα ακουστούν επί σκηνής από ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα σημαντικό ερμηνευτή που συμμετέχει ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλοντας και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.

Στην εν λόγω παραγωγή θα υπάρχει η συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας υπό την Δ/νση του γνωστού μαέστρου Γιώργου Αραβίδη και συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου (που αριθμεί 50 μέλη).

Στην παράσταση, θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Μέλιου, του παιδιού, που μετράει τα άστρα όπως μετράει τα όνειρά του, με αγωνία, προσδοκίες και αγάπη για τη ζωή. Θα φτάσουμε μαζί του στη μεγάλη πολιτεία, εκεί που βρίσκεται το σχολείο, η πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου. Ποτέ πριν δεν είχε πάει σε σχολείο… και τώρα το Γυμνάσιο φάνταζε στην καρδιά του σαν το ωραιότερο του κόσμου μέρος…

Γράμματα θα μάθαινε εκεί, γράμματα σπουδαία… Και η ελπίδα για μια ζωή διαφορετική από αυτή που ως τώρα ζούσε το μικρό ορφανό αγόρι, αρχίζει να αχνοφαίνεται με τις εξετάσεις, την πρώτη μέρα στο σχολείο…

 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

Προπώληση εισιτηρίων:

Στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη)

– τηλεφωνικά: 210 7282333

– Ηλεκτρονικά: www.megaron.gr

Αφήστε το σχόλιό σας