Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος όπως φημολογείται τη νέα σεζόν δεν θα εμφανιστεί μόνο σε κάποια πίστα, αλλά και στη σκηνή θεάτρου ως πρωταγωνιστής σε μιούζικαλ!

Ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να έχει κλείσει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Thalassa (δείτε εδώ) και να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο στις 31 Μαΐου, αλλά όπως μας πληροφορεί το TV Έθνος κάνει τα σχέδια και για το χειμώνα καθώς φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με το συγγραφικό δίδυμο Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για να αναλάβει τον κεντρικό ρόλο στη μουσική θεατρική παράσταση που σχεδιάζουν!

Η πλοκή της αφορά ένα νεαρό και φτωχό τραγουδιστή που προσπαθεί να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που εμφανίζονται μπροστά του. Και εκεί που όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους, τότε ένα καινούριο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανιστεί και η τραγουδίστριά του θα φέρουν τα πάνω-κάτω στον πρωταγωνιστή! Και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Αντώνη Ρέμο

Βέβαια είναι νωρίς ακόμη να γνωρίζουμε εάν οριστικά ο τραγουδιστής θα αναλάβει αυτό το ρόλο και περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, καθώς το μιούζικαλ προγραμματίζεται για την επόμενη χειμερινή σεζόν!


.

Αφήστε το σχόλιό σας