Λίγη ακόμα υπομονή πρέπει να κάνουν οι fans των One Direction για να ακούσουν το νέο single του γκρουπ. To “Steal My Girl” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτέμβρη και θα προηγείται της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ “Four”, που κυκλοφορεί 17 Νοέμβρη.

Η περιέργεια για το πως θα ηχεί το νέο τραγούδι είναι μεγάλη αφού στην συγγραφή βοήθησαν και Louis και Liam.

Louis και Zayn μίλησαν για το  “Steal My Girl” αν και δεν αποκάλυψαν πολλά info. Ο Louis είπε πως το τραγούδι θα έχει μια κάποια συνέχεια με τις προηγούμενες δουλειές του γκρουπ:

“Είναι ένα όμορφο τραγούδι και δεν απέχει πολύ από το τελευταίο μας άλμπουμ “Midnight Memories”. Νομίζω πως είναι ένα μεγάλο κομμάτι και ένα καλό σημείο συνάντησης μεταξύ του παλιού και του νέου δίσκου”

Ο Zayn πρόσθεσε ότι η κύρια καινοτομία του νέου άλμπουμ είναι ότι τα μέλη της μπάντας συνέβαλαν στη σύνθεση των τραγουδιών.

“Το πιο σημαντικό βήμα που κάναμε είναι ότι έχουμε συμμετάσχει στη συγγραφή των τραγουδιών. Θέλαμε οι στίχοι να είναι πιο ώριμοι. Τα τραγούδια που αντανακλούν την προσωπική μας ανάπτυξη, αυτό που είμαστε τώρα.”

Αναμένουμε να το ακούσουμε….

Θυμίζουμε πως οι One Direction έχουν ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι “Fireproof”,ενώ το  “Steal My Girl” είναι ήδη διαθέσιμο για pre-ordered.

Αφήστε το σχόλιό σας