20 Χρόνια ΦΟΙΒΟΣΣτα πλαίσια της επερχόμενης μεγάλης συναυλίας στις 24 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. για τα 20 χρόνια του Φοίβου στην δισκογραφία, ένα μικρό δείγμα από το πλήθος των μεγάλων καλλιτεχνών που έχει συνεργαστεί μαζί του μίλησε για τον άνθρωπο και δημιουργό Φοίβο και μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από την σχέση τους.

Σάκης Ρουβάς:

«Ο Φοίβος είναι ένας ευγενής, ιδιαίτερος και πολυτάλαντος βαθύς γνώστης της μουσικής. Το 2000 μου έγραψε ένα τραγούδι, ελπίζω να λειτούργησε προφητικά τότε ο Φοίβος, το «Όλα θα πάνε καλά». »

Δέσποινα Βανδή:

«Μοναδικός, ευφυής, ταλαντούχος. Νομίζω ότι η πιο δυνατή μου ανάμνηση από τον Φοίβο ήταν η στιγμή που τον γνώρισα και όσα είπαμε εκείνη την ημέρα.»

Έλλη Κοκκίνου:

«Συνεπής, εργατικός όσο δεν πάει και τελειομανής. Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις με τον Φοίβο. Η πιο έντονη είναι η πρώτη μας απονομή.»

Καίτη Γαρμπή:

«Τρυφερός, βαθιά ευαίσθητος και άψογος επαγγελματίας. Η πιο έντονη ανάμνησή μου από τον Φοίβο είναι όταν κάναμε το τραγούδι «Κάτι», όπου είχαμε μία έντονη διαμάχη, αλλά όταν τελείωσε η ετοιμασία του τραγουδιού αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και είπαμε και στην… κόλαση μαζί!»

Ο Θάνος Πετρέλης αφού ευχήθηκε.. χρόνια πολλά στον Φοίβο για τα 20 χρόνια δισκογραφικής του παρουσίας, συμπλήρωσε:

«Ελπίζω όταν θα κάνουμε την εκδήλωση για τα 50 χρόνια, τα 20 να φαίνονται πολύ λίγα.»

Νίνο:

«Φοίβος… Ο μοναδικός παραγωγός με την πραγματική έννοια του παραγωγού στην Ελλάδα. Συνεννοήσιμος άνθρωπος και με τεράστιο ταλέντο στη δουλειά του. Μίδας…»

Γιώργος Μαζωνάκης:

«Μίδας, δημιουργικός και αστείρευτος. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τις στιγμές που δεν ηχογραφούσαμε στο στούντιο και ο Φοίβος κρατούσε όλες τις ατάκες που έλεγα στο μικρόφωνο! Χαρακτηριστικός ήταν και ο διάλογος μας: «-Γιώργο είμαστε έτοιμοι; Γράφουμε; -Πάντα!» »

Ο Δημήτρης Κόκκοτας λιτός και περιεκτικός ανέφερε για τον Φοίβο:

«Φίλος, πολυτάλαντος, εργατικός»

Διονύσης Σχοινάς:

«Δουλευταράς, «λυσσάρης» και.. Αιγόκερως, γιατί νομίζω το Αιγόκερως τα λέει όλα! Έχω μία τρελή ανάμνηση με τον αγαπημένο μας Φοίβο. Για το πώς γράφτηκε το ρεφρέν στο «Συγκοινωνούντα δοχεία», αλλά επειδή είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18, δεν γίνεται να το πω!»

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία « 20 Χρόνια ΦΟΙΒΟΣ – 20 Χρόνια Επιτυχίες» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από το www.123tickets.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας