Στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Νεοπαλλήνεια2011 …

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι καιυποδέχονται το φθινόπωρο. Τα Νεοπαλλήνεια, που διοργανώνονται για 32η χρονιά, αποτελούν ετήσιοπολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων καισύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και νατους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.
Η πρώτη μέρα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες απότους ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ feat NEBMA, οι οποίοι έχοντας κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με κάθε τους εμφάνιση,παράσυραν το κοινό με το δικό τους ρυθμό, απολαύσαμε ένα live που μας εμείνε αξέχαστο, ΒΑΓΓΕΛΗΚΑΚΟΥΛΑΚΗ με τις γεμάτες »νεύρο» ζωντανές του εμφανίσεις και QUILOMBO που όταν παίζουν live δεχρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά! Επίσης η μέρα είχε GRAFFITI ART by ASCOCREW, καθώς και άλλα events που πλαισιώσαν τη γιορτή.

Την αυλαία άνοιξαν οι Quilombo που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην όλα συναυλία :) ..Την σκυτάλη πήρανοι Nebma άναψαν το κοινό με τις δικές τους επιτυχίες (Ψηλά το κεφάλι,φωτιά στα ηχεία κα) αμέσως μετάυποδέχτηκαν στην σκηνή τα Κοκκινα Χαλια (ΠΑΝΙΚΟΣ) τα δύο συγκροτήματα έβαλαν φωτιά στην περιοχή:)Αναμένουμε το επόμενο λάιβ τους στις 16.9 στο Ο.Α.Κ.Α..Να είστε εκει!

Αφήστε το σχόλιό σας