Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη!

Διαβάζοντας κανείς μόνο το πρόσφατο βιογραφικό του-της τελευταίας χρονιάς-θα εντοπίσει ότι κυκλοφόρησε γαλλόφωνο album με τον τίτλο «Un souhait», με καινούργια τραγούδια που έχουν γράψει μερικοί από τους σπουδαιότερους γαλλόφωνους δημιουργούς, και τη συμμετοχή της Lara Fabian σε ένα τραγούδι-ντουέτο που έκανε τεράστια αίσθηση, ενώ αυτήν την εποχή πραγματοποιεί την πρώτη του solo περιοδεία στον Καναδά.

H ζωή του βρίσκεται στην κυριολεξία σε …ένα αεροπλάνο-καθώς ταξιδεύει συνέχεια για συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας-και ο λόγος που κάνει αυτήν την δουλειά, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, είναι τα live!

Οπότε η δημιουργία ενός live album έρχεται ως φυσικό επακόλουθο, εκπροσωπώντας με τον πιο ιδανικό τρόπο το καλλιτεχνικό του προφίλ.

Το album «ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ live» που θα κυκλοφορήσει από τη νέα του εταιρία Ηeaven, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, περιέχει κάποια από τα πιο αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων μας δημιουργών καθώς και κάποια σπουδαία ξένα κομμάτια που ερμηνεύει στις συναυλίες του.

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers τραγουδούν μαζί του δύο ντουέτα στο δίσκο,
ενώ ως bonus θα ακούσουμε και ένα νέο τραγούδι του Θέμη Καραμουρατίδη, καθώς και μία διασκευή του «Λευκό μου γιασεμί» των Παναγιώτη Καλαντζόπουλου / Μιχάλη Γκανά.

Το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε είναι η μοναδική «Κουπαστή» των Σταμάτη Κραουνάκη / Λίνας Νικολακοπούλου, που ο Γιώργος Περρής, κατά γενική ομολογία, ερμηνεύει συγκλονιστικά!

Απολαύστε τον!

Αφήστε το σχόλιό σας