Γιάννης Μεταξάς
Γιάννης Μεταξάς

Ο Γιάννης Μεταξάς κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική μουσική σκηνή και παρουσιάζει το νέο του τραγούδι!

Ακούτε αυτή τη φωνή για πρώτη φορά, σίγουρα όμως η ξεχωριστή χροιά του θα σας κάνει να εθιστείτε στο άκουσμα της σαν να ήταν πάντα εκεί! Ήρθε για να μείνει… και ακούει στο όνομα Γιάννης Μεταξάς!

Η Platinum Records σας παρουσιάζει το νέο πολλά-υποσχόμενο πρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, Γιάννη Μεταξά και το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Θα Πάρει Καίρο».

Οι δυνατές υπογραφές των Μάριου Ψιμόπουλου και της Ελένης Γιαννατσούλια συναντούν την καθαρή λαϊκή φωνή του Γιάννη Μεταξά. Η παραγωγική άποψη του Μάριου Ψιμόπουλου και οι στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που απογειώνεται μέσα από την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία του Γιάννη Μεταξά. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα εκπλήξει και θα συγκινήσει το κοινό!

Οι χαρισματικές τραγουδιστικές ικανότητες του Γιάννη Μεταξά συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει, ενώ η προσωπικότητα του ξεχωρίζει για τη θετική ενέργεια και την απλότητα της. Ο Γιάννης, από τις Δυτικές συνοικίες της Αθήνας, ζει την κάθε στιγμή της ζωής του για να τραγουδά με πάθος και ειλικρίνεια!

Με το πρώτο του επίσημο single «Θα Πάρει Καιρό» ήρθε ο καιρός για τον Γιάννη Μεταξά να μας απασχολήσει μουσικά και να μας κάνει να διασκεδάζουμε, να συγκινούμαστε και να τραγουδάμε μαζί του!

Οι πρώτες του εμφανίσεις ξεκίνησαν ήδη στο κοινό της Θεσσαλονίκης, που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή!

Αφήστε το σχόλιό σας