Καμπάνια χρηματοδότησης από το κοινό για την ταινία “India Blues” του Γιώργου Μαρκάκη!
India Blues

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο European Film Market του 63ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Μαρκάκη θα προβληθεί στο La Marche Du Film screening room PALAIS H, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ των Καννών, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 26 Μαΐου.

Η προβολή του India Blues θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 17:30, στην αίθουσα PALAIS H.

Την ίδια στιγμή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την παγκόσμια διανομή της ταινίας μέσα από τη συνεργασία μας με την αμερικανική εταιρεία House of Film.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Το India Blues εξερευνά την ερωτική σχέση δυο ανδρών μέσα από 8 συναισθήματα, ή στάδια, καθώς αμφιταλαντεύονται μεταξύ της αποδοχής και της απόρριψης. Κάθε τμήμα της ταινίας αντιστοιχεί σε ένα συναισθηματικό στάδιο της σχέσης των δύο ανδρών. Από το μαρτύριο στην απάθεια και από την επιθυμία στην απογοήτευση, το “India Blues“ είναι μια καταστροφική αλλά συνάμα αληθινή ταινία γύρω από την αγάπη όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στην παράλογη μονοτονία της σύγχρονης ύπαρξης.

Πρωτοποριακό και ασυμβίβαστο, το “India Blues“ παρεκκλίνει από το παραδοσιακό στρουκτουραλιστικό μονοπάτι. Απελευθερωμένο από σύνορα και μηχανικούς διαλόγους, βασίζεται αποκλειστικά στον πραγματικό χρόνο και στον αυτοσχεδιασμό των ηθοποιών, οι οποίοι προσθέτουν αυθεντικότητα και ίσως κάποιες φορές κρυμμένο ρεαλισμό. Αν τελικά οι χαρακτήρες μας φτάνουν στο προορισμό τους μένει σε μας να το αποφασίσουμε…

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιώργος Μαρκάκης
Διανομή: Chris Forny, Γιάννης Κολιός
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μαρίζα Νικολάου, Χρήστος Παπαμάρκου
Μονταζ: Γιώργος Ναλπαντίδης
Μουσική: Χρήστος Λαϊανάς
Παραγωγή: I have my Art ltd & Cornelsen Films

Περισσότερες πληροφορίες: www.indiablues-film.com

Αφήστε το σχόλιό σας