Λίγα ακόμα εισιτήρια παραμένουν διαθέσιμα για την συναυλία του Parov Stelar στην Αθήνα!

Το ελληνικό κοινό απέδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη του για τον Parov Stelar και την 5μελή μπάντα του εξαφανίζοντας από τα σημεία προπώλησης 3.000 και πλέον εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ προκειμένου να παρευρεθεί στο μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα στηθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο Gazi Music Hall.

Και επειδή μας το ζητήσατε, από σήμερα θα διατίθεται και φυσική προπώληση εισιτηρίων στο Ticket House (Πανεπιστήμιου 42, εντός στοάς, τηλ. 2103608366) για εσάς που επιμένετε… ρομαντικά και το απόκομμα αυτού του εισιτηρίου θα σας θυμίζει μία μοναδική εμπειρία ζωής!

Λίγα ακόμα άτομα θα έχουν, λοιπόν, την ευκαιρία να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι και να ταξιδέψουν στον φανταστικό κόσμο του electro – swing και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Gazi Music Hall με τα δεκάδες ρομποτικά, τα ειδικά για την περίπτωση φώτα, τις τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και τις μεγάλες εκπλήξεις!

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας από τα καταστήματα Γερμανός και το TicketHour.com, ενώ από σήμερα θα λειτουργεί και το μοναδικό σημείο φυσικής προπώλησης στο Ticket House.

PAROV STELAR & BAND
Κυριακή 5 Οκτωβρίου
GAZI MUSIC HALL
Ιερά οδός 7 – 13 . Γκάζι, Αθήνα
Doors open: 19:00
Show time: 20:00

Ο Parov επιστρέφει στη χώρα μας παρέα με την εξαμελή μπάντα του για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show. Ένα πρόγραμμα που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, ένα live-αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του, ειδικά διαμορφωμένο με βάση τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού, αλλά και την αγάπη του για τον παλιό Parov και τις πρώτες, πρώτες, επιτυχίες του. Αυτές που του χάρισαν το τόσο πιστό και φανατικό κοινό του. Και ενώ ο Αυστριακός παραγωγός και η μπάντα του θα μας ταξιδεύουν στον πιο φανταστικό κόσμο του electro – swing με αγαπημένα τραγούδια όπως τα “Catgroove”, “Chambermaid Swing” , “Phantom”, “Jimmy’s Gang” “Booty Swing”, στο background της πιο φαντασμαγορικής συναυλιακής εμπειρίας θα εξελίσσεται ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα με δεκάδες ρομποτικά, ειδικά για την περίπτωση φώτα, τεράστιες LED γιγαντoοθόνες και άλλες εκπλήξεις, για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο χορεύοντας!

Ένα live που πρέπει να το ζήσεις. Δυνατά. Όσο πιο δυνατά γίνεται!

Η μουσική γιορτή θα ολοκληρωθεί στην ταράτσα του Gazarte με ένα μοναδικό after show party με Dj set από τους παραγωγούς του Pepper 96.6.

Τιμές εισιτηρίων:
24 ευρώ early birds SOLD-OUT
29 ευρώ προπώληση
34 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας

Προπώληση
Tickethour.com – Καταστήματα Γερμανός- Tickethouse

Αφήστε το σχόλιό σας