Κόκκινα Χαλιά - ΕμείςΣτις 9 Μαϊου τα Κόκκινα Χαλιά κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Εμείς». Το συγκρότημα τιτλοφόρησε το δίσκο του από το πολύ επιτυχημένο τραγούδι με τίτλο «Εμείς». Ο δίσκος περιέχει  τραγούδια όπως το «Εμείς» και το «Σε θέλω Απόψε» που αποτελούν ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και νέα μουσικά κομμάτια και συνεργασίες!

 

Τα δύο πρώτα τραγούδια του δίσκου είναι το «Εμείς» και το «Σε θέλω Απόψε» που έγιναν αμέσως επιτυχία! Το δεύτερο μας βάζει σε πιο Rock N Roll διαθέσεις! «Ψίθυροι» το τρίτο τραγούδι του album που άκομα και αν μιλάει για ψίθυρους , βγάζουν μια κραυγή που εκφράζουν τον έρωτα.. Ένα τραγούδι που σε ταξιδεύει σε άγνωστες θάλασσες και κύματα.. Το τραγούδι στην συνέχεια υπάρχει και σε εκτέλεση με αγγλικό στίχο! «Ζεις Ακόμα Στον Κόσμο Μου» λέει το πέμπτο τραγούδι του δίσκου, ένα γλυκό και τρυφερό τραγούδι που παρουσιάζει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτα ‘οπου ακόμα και αν είναι μακριά δεν πρόκειται να φύγει απο το μυαλό μας. Σε πιό κεφάτο ρυθμό το «Μέσα σου» και έκτο κομμάτι μας δίνει το θετικό μήνυμα πως αν ψάξουμε μέσα μας θα βρούμε την αλήθεια!! Επόμενο τραγούδι το «Μια Σου Λέξη» , μια λέξη μπορεί να αλλάξει πολλά και να κάνει την θλίψη χαμόγελο όπως λέει χαρακτηριστικά ο στίχος!

 

«Γυαλίζω» και «Γυαλίζω» με το μιξάρισμα των Otherview τα επόμενα δυο τραγούδια του album με πιο house διαθέσεις δημιουργόντας ένα απο τα επικείμενα hit του καλοκαιριού!! Έκπληξη αποτελεί το επόμενο κομμάτι του δίσκου με τίτλο «Ημερολόγιο» και  την συμμετοχή των… ΝΕΒΜΑ! Pop και Hip-Hop παντρεύονται δημιουργόντας ένα τραγούδι που σίγουρα ξεχωρίζει στον δίσκο! Και θα χαθώ , θα χαθώ, θα χαθώ ένα πρωί σε μια ελεύθερη ιδέα… τραγουδάνε τα Κόκκινα Χαλιά σε μια επανεκτέλεση του «Θα Χαθώ» του Πέτρου Θεοτοκάτου, το τραγούδι με το οποίο τους πρωτογνωρίσαμε στο X-FACTOR, το οποίο με μια έννοια τους άνοιξε το δρόμο για το μουσικό τους ταξίδι! Τελευταίο τραγούδι του δίσκου το «Come With Me» με το οποίο έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό της eurovision!

 

Come with me.. και enjoy τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο των Κόκκινων Χαλιών!

Αφήστε το σχόλιό σας