Το Hit Channel σας δίνει 5 διπλές προσκλήσεις (χωρίς ποτό) για την εμφάνιση των Μιχάλη Τασίνα & New Rock Times, την Παρασκευή 20/4 στο Kitchen Bar Χαλανδρίου! Στείλτε το ονομ/νυμο σας στο e-mail, promo@hit-channel.com με θέμα: Kitchen Bar και μπείτε στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν το πρωί της Παρασκευής με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έστειλαν την συμμετοχή τους.

Ένα μοναδικό live αυτή τη Παρασκευή στη Μουσική σκηνή το Kitchen Bar Χαλανδρίου.Medley,Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times συνεργάζονται για πρώτη φορά για ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι Μιχάλης Τασίνας & New Rock Times έπειτα από μια διακοπή για τις ανάγκες του πρώτου τους βιντεοκλίπ επιστρέφουν στις live εμφανίσεις γιορτάζοντας τα γενέθλια του φίλου τους Παναγιώτη καθώς και για να ευχαριστήσουν τον ντράμερ τους Γιώργο Παναγιάρη για τη συμμετοχή του, αφού λόγω υποχρεώσεων θα πρέπει να αποχωρήσει.
Την βραδιά θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο οι Medley με την συνεχή εναλλαγή αγαπημένων τραγουδιών με ένα τρόπο που μόνο οι Medley μπορούν να αποδώσουν.
Μια συνεργασία που πολύ καιρό ετοιμάζεται και πιθανόν να σας απασχολήσει ξανά την νέα σεζόν.
Παρασκευή 20/4 στη μουσική σκηνή του Kitchen Bar Χαλανδρίου.
Έναρξη 22:15
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

Μην λείψει κανείς!!!

Αφήστε το σχόλιό σας