Στείλτε και κερδίστε δωρεάν είσοδο για τις εμφανίσεις του Μιχάλη Ρακιντζή στο Ghost House!

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα το Hit Channel σας στέλνει στο Ghost House για να απολαύσετε τον μοναδικό Μιχάλη Ρακιντζή να ερμηνεύει ζωντανά όλες τις επιτυχίες του! Και αυτό το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ghost!

 

Στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση promo@hit-channel.com με Θέμα: Ghost House και στο περιεχόμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμο σας (με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι greeklish) και κερδίστε αμέσως ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ μια διπλή πρόσκληση για το live του Σαββάτου! Δεν υπάρχει όριο στους νικητές.Όσοι στέλνουν, κερδίζουν!

 

*Η πρόσκληση δεν περιλαμβάνει ποτό. Στείλτε τις συμμετοχές σας μέχρι και το Σάββατο, στις 12.00

 

Ο συνθέτης και τραγουδιστής με το πιο φανατικό κοινό στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα απολαυστικό πρόγραμμα με όλες τις αξέχαστες επιτυχίες του αποκλειστικά κάθε Σάββατο στο Ghost House, από 7/1/2012.

 

Όταν το παρελθόν συναντά μελωδικά το μέλλον, όταν γυρίζουμε backward τη μνήμη μας στους χρόνους τους νοσταλγικούς και αυτή η διαδικασία περνά μέσα απο το μουσικό φίλτρο του μέλλοντος τότε ο Μιχάλης Ρακιντζής μας ξαναταξιδεύει στον χρόνο μέσα απο το νέο «Back to the Φuture» …live πρόγραμμά του.

 

Ένα ολοκαίνουργιο full power Electro dance πρόγραμμα, γεμάτο νέες αλλά και παλιές αγαπημένες συνθέσεις σε Electro dance ρυθμούς. Η απόλυτη νοσταλγική συντροφιά για τα βράδια του Σαββάτου, η απόλυτη μετάβαση στο μέλλον μέσα απο το παρελθόν… Back to the Φuture!

Έναρξη: 23.00

Ghost House

Λεπενιώτου 26, Ψυρρή

Αφήστε το σχόλιό σας